Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most megyek gimibe es mit...

Most megyek gimibe es mit tegyek, hogy bejojjek a csajoknak?

Figyelt kérdés
14 eves fiu vagyok es most mennek egy olyan gimibe ami egy elegge egy szinvonalas gimnazium(tehat nem hulyek jarnak oda)es mit csinaljak hogy bejojjek majd ott a lanyoknak. Nem vagyok egy gazdag meno gyerek es elegge csendes is vagyok, mit tegyek? Mondjak hogy nevettessem meg oket de hogyan, mit mondjak nekik, vagy irjatok par dolgot ami bejon a csajoknak, vagy hogy milyen fiuk jonnek be nektek csajok. Azert kerdem mert mar szeretnek egy baratnot nem azert mert meno, hogy van csajom, csak vágyok egy baratnore.

2014. nov. 12. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A csajozás nem töltött káposzta, hogy leírod a receptjét, aztán már sikerül is. Ezen a vizsgán mindenki más kérdéssort kapott, nem tudsz a szomszédról puskázni. Én nem voltam menő arc. De megtanultam, mi az, amit hallani akarnak a csajok, és sikerem volt a köreikben.
2014. nov. 13. 18:05
 12/14 anonim ***** válasza:
10es: megjatszhatja az agyat, csak csinálja jól. Egy idő után az ember ha megjatszhatja magát es olyan amilyennek a többiek akarják látni, akkor egy idő után a személyisége is átalakul olyanná. Tehát ha ez egyáltalán nem te vagy, de egy darabig kitartóan játszod a szereped, ra fogsz jönni egy idő után h átalakult a személyiségek is. O es meg egy dolog: bárki lehet bármilyen menő, ha nem helyes legalább egy kicsit, es kőbunkó, semmi esélye a lányoknál. Viselkedjen bárhogy vagy legyen bármilyen, mondom, semmi esélyed sem lesz ha nem vagy jofej, figyelmes es nem adsz magadra. Plusz senki sem szereti a holtreszeg (vagy azokat akik isznak) fiukat!!!!! Mert bár ugye az is menőnek számít, dehát....
2014. nov. 13. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia!Nem kell"gazdagnak,és "menőnek"lenni ahoz,hogy bejöjj a csajoknak..Gimibe igyis,ugyis elfognak fogadni..A mi giminkbe Női többlet van,tehát kevés a fiú:D Egyszerűen csak önmagukat adják..sok csendes visszahuzódó srácot ismerek,és IGEN bejönnek a csajoknak..Persze azért a nagyképű sznobok sem sem maradnak ki,az ismertségi köreimből:D,őket meg tudni kell kezelni..Ahogy te fogalmaznál "gazdag,menő-k" -ből szerinted mi lesz?Nekünk is jár a suliba ilyen srác,és megbukott,nagyonnagyképű,beképzelt flegma,az egy dolog,hogy a szüleinek Bmw-e van,a srác meg spormotorral jár suliba:D Tehát önmagad add..az lesz a legjobb és bejösz nekik:D És nem oltagatni akarlak,de tanuljj meg helyesen irni,mert ha egy srác nemtud helyesen irni azt nembirjuk:D
2014. nov. 13. 19:13
 14/14 anonim válasza:
Meg oltozkodj stilusosan. Nem baj, ha nem markas cuccokat hordasz, csak nezz ki jol. Meg ki is gyurhatod magad, legyen jo hajad stb.
2014. nov. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!