Miért róják fel a pasik folyton a csajoknak, hogy "persze, mert nektek csak a kigyúrt, izmos pasik jönnek be", mikor a pasiknak meg főleg a vékony, nagy mellű kerek fenekű csajok jönnek be?
Figyelt kérdés
Az mindegy "belül" milyen...értelmes,okos-e...csak jó melle legyen,meg s...ge aztán ennyi2014. okt. 30. 21:44
1/10 anonim válasza:
Azért, mert:
2/10 anonim válasza:
Most majdnem elkezdtem Neked kifejteni a véleményemet, de tudod mit? Inkább várjunk vele pár évet, Te is jobban meg fogod érteni! :)
3/10 A kérdező kommentje:
Nagy szavak...tartalom 0
2014. okt. 30. 21:48
4/10 anonim válasza:
Nekem a vékonyak kevésbé jönnek be általában. A nagy mell sem tetszik annyira, inkább a kicsi. Bár a fenék az tényleg jó, ha kerek.
5/10 fahéjas Alien válasza:
Mi értelme van egy ilyen vitának? Érdekel az összes férfi véleménye? Nem hiszem. Azokkal ismerkedj, akik értelmesek és racionálisak tudnak maradni... nem pedig megalkuvók, pesszimisták, önkritika hiányosak, és felelősséget vállalni képtelenek.
6/10 anonim válasza:
Mert ez nem így van? :D Ahogy én tapasztaltam pont hogy a pasiknak -köztük nekem is- teljesen mindegy a mellméret maximum annyi hogy formás legyen és az sem kell hogy vékony legyen csak ne legyen 100 kilós meg ilyenek szóval maradjon az egészséges kinézet határain belül.
Amúgy meg a férfiaknak keményen kell dolgozni azért hogy úgy nézzenek ki amit a nők nagy része elvár míg a lányoknak csak ízlésesen kell öltözködniük és vigyázniuk kell hogy el ne hízzanak szóval mégsem ugyan az a kettő.
7/10 anonim válasza:
Azt nem lehet megérteni, hogy mindkét nemben képviseltetik magukat a felszínes hülyék, és az értelmes emberek is?
8/10 anonim válasza:
Szerintem baromság... engem sokszor az arca, kisugárzása fog meg... inkább legyen aranyos, szép kis pofija, mint nagy melle. De szerintem nem csak én vagyok így ezzel 20F
9/10 Buford Tannen válasza:
egy újabb provokatív kérdés... köszönjük!
10/10 LeftBehind válasza:
Nem értem miért pontozták le a 6-ost, teljesen igaza van - normális keretek között tartani a tested és szálkásra kigyúrni magad teljesen más kategória. Amúgy meg, bár nekem össz-vissz 2 elvárásom van a külsőségeket tekintve, ha már így felhoztad akkor tisztázzunk valamit. Nekünk kell kezdeményezni, nekünk kell lenyelni a békát ha el vagyunk küldve, rakás energiánk és sok esetbe pénzünk elmegy arra hogy finanszírozni tudjunk egy kapcsolatat, ráadásul házasságon belüli válás esetén a mi fele vagyonunk megy a füstbe függetlenül attól, hogy a nőnek volt-e bármi köze annak a vagyonnak a megszerzéséhez. És még ti akartok beszólni, hogy ki mennyire válogat? Hát én kérek elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!