Lucia99 kérdése:
Mit javasoltok mit csináljak? Kár volt a barátnőimnek megmondani ki tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és mivel 9.-es vagyok csak pàr hónapja ismerem a srácot de megkérdezték a baràtnőim h ki tetszik és ki találtàk aztán megkérdezték a fiút is aki azt mondta h én tetszek de!a srác azóta kerül engem és nem szól hozzám semmit pedig előtte beszéltünk.Facen eddig elég sokat beszéltünk mivel elsősorban a barátja akartam lenni mint a baràtnője.Aztàn facen elmagyarázta h nem tetszek neki és a lànyok hazudtak.A lányok meg azt mondják tetszek neki csak nem meri bevallani.Szóval most a fiú kerül és nem tudom mit csináljak. :/2014. nov. 13. 21:32
12/12 anonim válasza:
Nagy kár volt. Ide kiírni is nagy kár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!