Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit javasoltok mit csináljak?...

Lucia99 kérdése:

Mit javasoltok mit csináljak? Kár volt a barátnőimnek megmondani ki tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és mivel 9.-es vagyok csak pàr hónapja ismerem a srácot de megkérdezték a baràtnőim h ki tetszik és ki találtàk aztán megkérdezték a fiút is aki azt mondta h én tetszek de!a srác azóta kerül engem és nem szól hozzám semmit pedig előtte beszéltünk.Facen eddig elég sokat beszéltünk mivel elsősorban a barátja akartam lenni mint a baràtnője.Aztàn facen elmagyarázta h nem tetszek neki és a lànyok hazudtak.A lányok meg azt mondják tetszek neki csak nem meri bevallani.Szóval most a fiú kerül és nem tudom mit csináljak. :/

2014. nov. 13. 21:32
1 2
 1/12 Mihalyiova Annamaria válasza:
egy kicsit roszzul dontottel mert en is ugyan ezt csinaltam es elmondtak neki
2014. nov. 13. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:
K**rva idegesítő barátnőid vannak.Ne haragudj.
2014. nov. 13. 21:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?Nagyon tetszik :/
2014. nov. 13. 21:39
 4/12 A kérdező kommentje:
3/4 igen tudom sajnos de csak jót akartak ami sajnos nem jól sült el
2014. nov. 13. 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:

barátnőid? fogalomzavar:S

ha tetszenél neki, nem kerülne... gondolj bele! adott egy fiú meg egy lány.. akkor szoktak bátortalanok lenni az emberek, ha nincsenek tisztában a másik viszonyulásával.. de ha mindkét fél tudja, hogy tetszik a másiknak, ugyan mitől félnének? hülyeség...

hogy mit csinálj? a srácot hagyd.. meg keress új barátokat...

2014. nov. 13. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is mondd meg a barátnőidnek hogy legközelebb ne avatkozzanak bele így, te is meg tudod oldani. Másodszor hagyd hogy elteljen egy kis idő és utána próbálj meg vele beszélni :)

Nem sok tanács, de remélem segít.:)

2014. nov. 13. 21:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja és igen, a 6-ossal egyetértek a srácot hagyd max. barátság lehet belőle.
2014. nov. 13. 21:47
 8/12 A kérdező kommentje:
8/8 nekem az is elég :)
2014. nov. 13. 21:48
 9/12 A kérdező kommentje:
6/9 inkább *osztàlytárs
2014. nov. 13. 21:49
 10/12 anonim ***** válasza:
"... megkérdezték a baràtnőim h ki tetszik és ki találtàk aztán megkérdezték a fiút is ..." Öszintén! Mi a retkes fa-zt vársz egy ilyen esettöl? Bármi is lenne, a f tudja, hogy te kitrombitáld a dolgaidat a barátnöid meg keverik hozzá a s-art. Ebböl csak menekülni szabad!
2014. nov. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!