Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akinek tetszek és ez biztos mert elmondta az 1ik barátnőmnek és ő is tetszik nekem! Valószínűleg ezen a héten randira fog hívni, de én nem mondtam el a barátnőimnek h tetszik mert szerintük ő csúnya és én is ezt mondtam nekik! Mit tegyek?
Ha tetszik valaki, akkor miért állítod mások előtt, hogy csúnya?
Amúgy meg mit foglalkozol a barátnőid véleményével? Nem nekik kell, hogy bejöjjön a srác, hanem neked.
Köszönöm a tanácsokat! Ti szerintem most hülyének néztek, mert azt mondtam a barátnőimnek h szerintem is ronda, de az egy nagyon rossz helyzet és az elég rossz érzés ha mondjuk arra az emberre akibe te szerelmes vagy azt mondják h ronda utánna már nem nagyon van kedvem azt mondani h h szép mert higgyétek el h én ezt már átéltem ilyet! Ezzel cikizték a barátnőmet mert egy olyan fiúba volt szerelmes aki mindenki szerint ronda volt!
Írjatok még kérlek tanácsokat by flusszí
és köszi az eddigieket!
Teljesen igazatok van!Úr Istenem! Én teljesen hülye vagyok hogy mások ennyire befolyásolhatnak!Annyira hálásak vagyok nektek!Ha a fiú randira fog hívni akkor igent fogok mondani és elmondom a többieknek! végül is lehet h csak féltékenyek lennének mert most az egyik barátnőmnek sincs barátja!Elképzelem h mennyire szerencsés vagyok h valakinek tetszem és van olyan ember akire számíthatok és olyan nő is létezik aki egyedül hal meg! Ha ezt folytatnám akkor lehet h rám se találna az igazi szerelem és a barátnőim véleménye is számít egy kicsit, de most jelenleg az a legfontosabb h....
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!