Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ide elfogadható kinézetű...

Ide elfogadható kinézetű lányok nem is járnak? 20F

Figyelt kérdés
Amikor ismerkedem ezen az oldalon, akkor sokszor csalódást okoz az itteni lányok megjelenése. Most nem a genetikából adódó hibákra gondolok, hanem az igénytelenségre. Láttam már jó pár elhízott/pattanásos/ízléstelen ruhában pózoló/kócos hajú lányt, amit nem igazán értek. Én ha magamat fotózom, akkor igyekszem magamból a legtöbbet kihozni. Vannak hibáim nekem is, nem vagyok tökéletes pasi, de nem hiszem el, hogy itt csak ezzel az önmagát elhanyagoló embertípussal lehet találkozni.
2014. nov. 13. 19:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Engem pont nem a kinézetük érdekelne inkább jellemre lenne már elfogadható lány, sztem ez sokkal nagyobb baj.
2014. nov. 13. 19:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Jól tud kinézni a kócos haj, de most tipikusan arra gondoltam, amikor látszik a zsíros, csutakos hajon, hogy az előbb-utóbb csomókban fog kihullani. És nem arra akartam célozni, hogy mindenki hamis képet fessen magáról egy fotó erejéig, de hogyha csinálok egy fotót és ismerkedési célzattal elküldöm másnak, akkor igyekszem a legelőnyösebb oldalamat mutatni. A "külső nem számít" pátosztól már rosszul vagyok. Ha tényleg senkinek sem számítana, akkor nem lennének magányos emberek...
2014. nov. 13. 19:23
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

Az itt lévő pasik nagy rész sem jobb mint amit leírtál már bocs. Sőt!

22/L

2014. nov. 13. 19:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Már-már túlzottan igényes, ruhamániás, nagyon szépnek mondott nő vagyok, mégis sokat lógok itt. Annyi a titok, hogy sosem használtam társkeresőnek ezt az oldalt.
2014. nov. 13. 19:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Általában ide azok járnak akik unatkoznak, vagy akik trollkodni akarnak, vagy akik csúnyák és örülnek, hogy itt legalább beszélgethetnek fiúkkal. Régebben én is próbálkoztam itt fiúkkal de általában nyomik voltak és nekem is fontos azért a külső, szóval ezzel felhagytam. (Egy jómegjelenésű szép 17éves lány)
2014. nov. 13. 19:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom h az itteni lanyok h neznek ki de a pasik....nos az valami drama...komolyan

30/N

2014. nov. 13. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:

En se nagyon talalkoztam jo kinezetu sraccal...

De am egot felreteve nekem jot szoktak mondani...

2014. nov. 13. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Pont olyan lányok járnak ide, mint amilyen mi, férfiak vagyunk: csúnyák, rondák, buták, felszínesek, agyatlanok, kopaszodók, szőrösek, büdösek. :)))
2014. nov. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!