Lányok/nők, mik az elfogadható ékszerek egy fiún?
Például gyűrű, nyaklánc, karkötő meg ilyenek, esetleg testékszerek úgy mint a fülbevaló, vagy piercing.
Én csak egy sima szövet füzért hordok, amit egy ezüst foglalatos citrin medál van, azt is jobbára a pólóm alatt. Ez még a "belefér" kategória, vagy ez sok egy férfi részéről?
hűűű erre a kérdésre én is kíváncsi vagyok, figyelni fogom a topikot.
Elmesélem én hogy jártam az ügyben :DDDDD
Anyámtól is kaptam gyűrűt (ő családi darabja) apámtól is (dettó) a 18. szülinapomra most már te vagy a következő férfi a családban felkiáltással. Aztán kaptam arany nyakláncot, meg arany vékony karkötőt, stb... akkor már volt 1-2 intim piercingem is. (ruha alatt.)
Úgy néztem ki mint egy díszb--i de sértődés lett volna ha nem hordom amit kaptam, főleg a családi darabokat.
A nők nagy része helyből melegnek nézett, a kisebbik része fogadta csak el.
Aztán ahogy elköltöztem otthonról szinte 1 hónapon belül az összeset leraktam (nem sokra rá dögcédula került a nyakamba de azt párom utálta minden este le kellett vegyem), aztán gyakorlatilag most csak jeggyűrűt hordok meg egy karórát. Azt is csak napi ténykedéskor. (viszont kissé elszaporodtak a piercingek amik meg érdekes módon bejön mindenkinek aki látta)
Szóval amondó vagyok a túl sok kifejezett ékszer biztosan nem jó ötlet, a "mi a sok" az meg oltári változó :DDDDD
Szerintem ahogy jól érzet magadat :D
A piercingek nagyon szexin állnak (esetleg kisebb fültágítók, karikafülbevalók) néhány fiúnak, sôt.
A gyûrû is nagyon tetszik, a karkötôket nagyon szintén nagyon szexinek találom (bôr, ezüst/arany lánc).
A volt barátom folyamatosan viselt egy ezüst karláncot, ami mindig felizgatott, mikor megláttam. Nem tudom miért, de nagyon szexi volt.:D
És nekem is tetszenek a hosszabb, bôrszálas nyakláncok, mint ahogyan az egyik elôzô válaszoló is írta.
Nekem most 2 bôrszál van az egyik kezemre kötve, már lassan egy éve. Ha elszakadnak, újat veszek, teszek fel. Fiúkon is nagyon bejönne.
És a tetoválások.. nagyon izgató tud lenni egy-két jól elkészített darab. :3
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!