Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az itt kérdezők mekkora része elfogadható kinézetű?
Figyelt kérdés
És mekkora hányaduk kiábrándítóan ronda? Főleg lányokra gondolok, a fiúknál megkockáztatom a 98%-ot.2013. jún. 24. 17:00
1/34 anonim válasza:
Akkor én vagyok a fiúk közt mind a 2% :D
2/34 anonim válasza:
Kit érdekel... ha ez bárkit is érdekelne a szerkesztőségből akkor nem lenne anonim az oldal.
3/34 anonim válasza:
Csávóknál az elfogadható kinzetűek aránya - 0,2% (Ebben TE sem vagy benne ha csávó vagy szóval le a nagy arccal)
Csajoknál kb 10%? De ők alapból kevesebben vannak.
4/34 anonim válasza:
Én annak tartom magam (mármint elfogadható kinézetűnek, sőt, szépnek) , de nyilván elfogult vagyok magammal szemben, így talán az tudná ezt megválaszolni, aki látott már rólam képet. Kiábrándítóan ronda biztosan nem vagyok :)
5/34 anonim válasza:
A 98%-ot mire érted a fenti kettőből?
8/34 anonim válasza:
buboreklany én még nem láttalak :)
9/34 A kérdező kommentje:
Engem érdekel, ezért tettem fel a kérdést. Mert láttam már itt nem olyan ronda, meg "UHHÁRGHGHHHRRR..PFUJJ" lányokat is.
2013. jún. 24. 17:02
10/34 anonim válasza:
A lényeg úgyis az, hogy a fiúk döntő többsége jobb pasinak gondolja magát, mint amilyen, a lányok döntő többsége rondább nőnek, mint amilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!