Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek még ez elfogadható?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 185 cm magas vagyok kb. decemberben elszek 14 éves,de 82.5kg vagyok.Van egy kis fölöslegem a hasamon..de van 2 másik haverom aki nálam magasabb 3-4 cm-el és ők is azt mondják hogy 80kg körül vannak..
Pedig rajtuk nem is látszik,nekem elég vastag lábam van nekik is de én fociztam,nekem a zsír a hasamon van szóval látszik ha leülök mondjuk..
2012. szept. 30. 10:31
1/3 anonim válasza:
Az izomnak nagyobb a tömege, mint a szírnak. Így ha ők izmosabbak nálad, akkor ne csodálkozz, ha a jobb alkatuk ellenére majdnem annyi kilók, mint te. Tessék mozogni, sportolni, égess zsírt és szedjél fel izmot!
2/3 anonim válasza:
Nem kell tenned semmit, csak élj egészségesen. Nehogy nekiállj fogyókúrázni!!
Most leszel 14 éves, még nőni fogsz és szépen eloszlik minden. Kamaszkorban minden aránytalan. Én is alaktalan kamaszlány voltam és mire elértem a 18-at nagyon szép nőies vonásaim lettek. Szóval élj úgy ahogy eddig és ez ne frusztráljon!
3/3 anonim válasza:
Ne rinyálj, jó nagy vagy, én örülnék, ha most 14 évesen legalább 180 lennék... (175 vagyok.) Ehhez nekem amúgy 65 kiló jön. Szerintem ne pörögj ezen, ne járj mekibe, és ne egyél csokit, chipset stb, ami tudod, hogy nagyon hízlal, mást ne változtass véletlenül se! Ha nagyon akarsz mégis, na akkor mehetsz sportolni, de akkor majd többet fogsz enni! (Akkor lesz izmod, de nehezebb is leszel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!