Mit gondolnátok ha meglátnátok egy 196cm magas csajt 25cm magassarkúban az utcán? 18l
Figyelt kérdés
Fogaztam egy csajjal hogy felszedek valakit 25cm-es magassarkúban.Kezdenétek ilyen lánnyal vagy hülyének néznétek?
u.i.:privire nem válaszolok ide kommentelj
2014. nov. 13. 18:09
11/25 anonim válasza:
Persze, simán szóba állnék vele. De amikor kiderül, hogy csak szívatott, akkor nagyon nem örülnék. Ne játszadozz más emberekkel, még fogadásból se!
12/25 anonim válasza:
Irigykedni fognak rád a zsiráfok.
13/25 GipszI válasza:
Elso reakcio: Vazz' de hosszu combok!
14/25 anonim válasza:
azt, hogy ő lesz az én feleségem! 199 cm vagyok :D
17/25 A kérdező kommentje:
ah szuper van aki feleségül venne van aki megijedne,transzinak hinne mások ajánlanánk zsiráf gondozói állást :c
2014. nov. 13. 18:21
19/25 Szergej55 válasza:
Bocs, tényleg nem bántásból vagy ilyesmi de csak egy dolog jutott eszembe: AZT A ROHADT! :D
20/25 anonim válasza:
NE már biztos tök aránytalanul néz ki.
Magas férfiak is csak ,akkor néznek ki jól,ha testesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!