Szerintetek jó módszer az a magas pasik kiszúrására, ha magassarkúban járok? 18/L
Én 176 centi vagyok, de minden nap 12-15 centis magassarkú van rajtam, így olyan 188-191 centi vagyok, de a barátom még így is 7-8 centivel magasabb nálam (ha 15 centisbe vagyok), úgyhogy teljes mértékben megértelek, hogy ez neked fontos, mert nekem is az! És nem kell leszólni emiatt a kérdezőt!!!
16/L
#5 Szép kis gerincferdülésed lesz 30-40 éves korodra, tyúkszemekkel párosítva.
Hol vannak ilyenkor a szülők???
Szerintem hülyeség. Nem úgy fognak észrevenni, add inkább magadat. Járj társaságba, ismerkedj random, aztán majd alakul.
Mondjuk én elég alacsony vagyok (164 cm), mégis 198 cm magas a párom. Nem a magasság számít, hanem az érzések.
#7 Gerincferdülésem nem lesz, mert nagyon sokat sportolok a tyúkszem miatt meg egyáltalán nem aggódok, mert anya is 20-25 éve minden nap ilyen cipőkbe járkál, a nagynénémről nem is beszélve és családi örökség, hogy nem vagyunk hajlamosak a tyúkszemre...
ha meg mégis, akkor ott van a plasztika! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!