Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, hogy lépjen is?

Mit tegyek, hogy lépjen is?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. Pár éve nagyon odavoltam egy srácért el is mondtam neki, megbeszéltük, nem lett semmi, mert nem volt kölcsönös, barátok maradtunk. Az utóbbi időben viszont elképesztően sok időt töltünk együtt, hirtelen heti többször is kezdeményez találkozókat. Ezeken kettesben beszélgetünk, társasozunk, gyakorlatilag együtt vagyunk. De nem történik semmi. Sem csók, sem ölelés, semmi. Annyi az egész, hogy a végén puszival köszönünk el.

Annyira nem félénk a srác.

Lehet, hogy nem is akar semmit, és ezek teljesen baráti találkozók? Nagyon szeretnék tőle többet, de egyszer már kezdeményeztem, úgyhogy most semmit sem szeretnék elrontani.

2014. nov. 13. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy nem is akar semmit, és ezek teljesen baráti találkozók?"

Igen, a leírás alapján határozottan úgy tűnik. Ha akarna valamit, akkor lépne. Annyit tehetsz, hogy finoman a tudtára adod (némi flörttel), hogy ha esetleg azóta másképp gondolja, akkor szabad a pálya.

2014. nov. 13. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
En ilyen helyzetben alltalaban leulok a kiszemelt fiu ele, a szemebe nezek, lassan szetterpesztem a labam, es felrehuzom a bugyim. Az esetek nagy reszeben bejon.
2014. nov. 13. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ő kezdeményez hetente többször is találkozókat, akkor elképzelhető, hogy ő is szeretne többet. Szerintem benne van a pakliban, hogy bizonytalan és nem tudja, hogy még mindig tetszik-e neked. Úgyhogy mindenképpen érdemes valahogy finoman a tudtára hoznod. Valami egyértelmű jelre van szüksége, de azért nyíltan ne mondd ki, hogy még mindig mennyire tetszik neked.
2014. nov. 13. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
ja lehet hogy jelekre van szüksége
2014. nov. 13. 16:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm az értelmes válaszokat. Az a baj, hogy nem tudom, mi az, ami egyértelmű jel. Mert nyilvánvaló, hogy imádok vele lenni, ugyanannyira keresem a társaságát mint ő az enyémet, minden találkozón fülig ér a szám. Mi az, ami még ennél is konkrétabb?
2014. nov. 13. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Testi kontaktus például. Érj hozzá.
2014. nov. 13. 17:10
 7/7 anonim válasza:
Fogd meg a kezét.
2014. nov. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!