Mit tegyek, hogy lépjen is?
Lány vagyok. Pár éve nagyon odavoltam egy srácért el is mondtam neki, megbeszéltük, nem lett semmi, mert nem volt kölcsönös, barátok maradtunk. Az utóbbi időben viszont elképesztően sok időt töltünk együtt, hirtelen heti többször is kezdeményez találkozókat. Ezeken kettesben beszélgetünk, társasozunk, gyakorlatilag együtt vagyunk. De nem történik semmi. Sem csók, sem ölelés, semmi. Annyi az egész, hogy a végén puszival köszönünk el.
Annyira nem félénk a srác.
Lehet, hogy nem is akar semmit, és ezek teljesen baráti találkozók? Nagyon szeretnék tőle többet, de egyszer már kezdeményeztem, úgyhogy most semmit sem szeretnék elrontani.
"Lehet, hogy nem is akar semmit, és ezek teljesen baráti találkozók?"
Igen, a leírás alapján határozottan úgy tűnik. Ha akarna valamit, akkor lépne. Annyit tehetsz, hogy finoman a tudtára adod (némi flörttel), hogy ha esetleg azóta másképp gondolja, akkor szabad a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!