Mit tegyek, hogy egy fiú, aki régóta tetszik, merjen lépni?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nyáron ismerkedtem meg, egy a baráti társaságunk. Ő nem mindig van velünk, mivel pincérnek tanul és ezért sokat dolgozik. Nagyon jól kijövök vele, megvannak a közös témáink és én úgy veszem észre, hogy tetszem neki, szemeztünk, és buliba is elmentünk, szinte egész este velem táncolt, pedig állította, hogy nem tud, de mégis táncolt velem. A buliba csináltunk közös képet az ő telefonjával, nem tette fel semmilyen közösségi oldalra, de a telefonjából nem törli ki. Egyik bnőm régóta ismeri és mondta , hogy nem az a kezdeményezős típus és neki vissza se mindig szokott írni, én ráírtam nekem írt, beszélgettünk és ennyi azóta semmi. Ez volt úgy egy hónapja és várom hogy valamit lépjen írjon mivel én az első lépést megtettem. Várom a válaszokat, hogy mit kellene tennem. Köszönöm#hogy lépjen?
2014. okt. 28. 22:37
1/7 anonim válasza:
Vagy lépsz vagy reménykedsz életed végéig.
3/7 A kérdező kommentje:
De mivel már egyszer léptem így nem fogja nyomulásnak venni?
2014. okt. 28. 22:43
4/7 anonim válasza:
Figyu, ha össze akar veled valaki jönni. Akkor, h a francba venne bármit is nyomulásnak???
5/7 A kérdező kommentje:
De még ebben nem vagyok biztos hogy tetszem neki
2014. okt. 28. 22:47
6/7 A kérdező kommentje:
csak úgy veszem észre, a szemezés, meg ilyesmik
2014. okt. 28. 22:47
7/7 anonim válasza:
ha meg nem akkor nyomulásnak veszi visszautasít és megtudtad, h nem tetszel és kereshetsz mást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!