Miért léteznek ezek az előítéletek a testépítőkkel kapcsolatban? Lányok/nők, ti mit gondoltok erről?
Arról a jelenségről beszélek, mikor egy izmos pasinak szinte rejtegetnie kell magát, mert mindenki azzal jön, hogy "na, megint idejött feszengeni a kokszos", "biztos műveletlen, bunkó tahó", "biztos fel se áll neki", stb.
Ugyanez a sztereotípia fennáll a konditermekbe járó lányokkal szemben is; biztos buta, vagy valamilyen komoly gubanc vagy rejtegetnivaló van a háttérben.
Csak az irigység ennek az alapja? Nyilván vannak/voltak, akik miatt kialakultak ezek a sztereotípiák (habár én egyet sem ismerek, és én magam sem szoktam így viselkedni), de nem lehetne ezen már túllépni?
Mennyire befolyásolnak titeket ezek a sztereotípiák ismerkedés során? Nyilván nem a tele-szteroidozott b@rmokra gondolok, az eléggé "határterülete" a testépítésnek. Mi az az alak, ami "még tetszik" és ami már "túl sok"?
Én majdem minden nap járok konditerembe és nincs sok jó tapasztalatom a "gyúrós" srácokkal. Tényleg tombol a tesztoszteron, a testkultusz, a felszínesség, a gondolkodás viszont nem az erősségük. A nőgyűlölet sem ritka. Mindennapos téma, h milyen buta ribit húztak meg hétvégén, h mennyire semmirekellő minden nő, de ők versenyt csinálnak abból, h minél fiatalabb v minél nagyobb mellű csajokkal kavarjanak, lehetőleg minél többel. Nem véletlenül vannak olyan konditermek, ahová csak nők mehetnek, én is átszoktam egy ilyenbe.
Az, h ennyi energiát és pénzt fordítanak a külsejükre, azért elég árulkodó. Én messze elkerülöm ezt a típust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!