Lehet ilyen szöveggel ismerkedni, hogy van kedved meghívni egy italra?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok de teljesen le vagyok égve de csaj kell!!, ezért őszintén odaállok és megmondom neki, hogy neki kell meghívnia, lehet gáz, de vajon találok így nőt?2014. nov. 11. 19:06
13/15 anonim válasza:
Még egy csajtól is gáz lenne :D Nekem amúgy bejönnek a nagydarab pasik, de ha egy ilyen szöveggel vezetnéd elő magad és kiderülne, hogy nem viccelsz, akkor leszakadna a pofám. Rohadtul szánalmas egy ilyen "férfi"... Már ha egyáltalán az vagy, nem csak egy kanos kisfiú... :D
14/15 anonim válasza:
Ez a szöveg legfeljebb akkor jön be ha poénra veszed és nem vagy anyagilag leégve.
15/15 anonim válasza:
Mekkora kretén vagy,szűz anyám...... XDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!