Mi lenne a reakciód, ha valaki azzal az szöveggel állna eléd ismerkedni, hogy "Tudtad, hogy fordítva ülöm meg a lovat"?
Figyelt kérdés
Ez most komolyan elgondolkodtatott,nem viccből kérdem.2013. ápr. 29. 02:10
2/16 anonim válasza:
Én is Old Spice-ot használok, mit majmolsz, köcsög?!
3/16 anonim válasza:
Ettől többre vagy képes Foley, nem? :D
Pl. Megbeszéltük már a cseh táncosnők órabérét? :D Nekem mindig bejött.
4/16 anonim válasza:
A kérdésemből kinőtt a kérdés, ennek örülök. Szerintem ha veszi a poént a csaj akkor röhög egyet max, ha meg nem veszi akkor eláshatod magad náka örökre
5/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a odamenős fajta,mert jön ami jön,de komolyan ezt úgy kipróbálnám :D
2013. ápr. 29. 02:16
6/16 Christiano Ronaldo válasza:
Old Spice Odor Blocker Bodywash is so powerful it can turn off the SUN! But than it gets too cold, so it makes an OTHER SUN! DOUBLE SUN POWAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ha még angolul se megy neki akkor nem érdemel semmit bah
7/16 anonim válasza:
leesne a bugyim ha ezt mondanád nekem
8/16 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg,ugyanis playboy-t használok,hanem a szöveg maga :)
2013. ápr. 29. 02:28
10/16 A kérdező kommentje:
Csakis! :D
2013. ápr. 29. 03:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!