Ha magabiztosság kell, akkor a biztonsági őrök, kalauzok miért nem menőek?
hiába magabiztos, meg a keresete is pont nem érdekel, ha annyit koxozott már h az agyát is izommá gyúrta.
A kallerek aranyosak, de ahhoz a szakmához gyomor kell :D
Első vagyok. Kifejtem neked bővebben.:
biztonsági őr:
Fűt-fát felvesznek, levizsgáztatnak, csak fizesd ki a tandíjat.
Apám biztonsági őr. Ő pont egy nagy darab férfias pasi, de elszaladt előle a tolvaj. Magabiztosnak magabiztos. Ő azon kevesek egyike, aki ki mer menni a temetőkbe éjjeli őrnek. Jól bánik a kutyákkal is. Őt vagy szeretik vagy útálják, mert nyers a modora. Bunkó is.
Vannak szexi, kedves kollégái is. De azok többnyire már kapcsolatban élnek.
A többiek meg....vas ággyal együtt 50kg, kis nyeszlett gyerek, aki majd' elszáll, úgy feszít. Vagy gyenge öreg ember.
kalauz:
Eddig 1db kivétellel, csak bunkó, nagy egojú dolgozókkal találkoztam.
közterületesek:
Szintén, elhízott, lógó belű, bunkó egoisták.
Láttam már köztük sánta, elhízott embert, nyugdíj előtt álló, rossz kondiban lévő papikát. A fiatalabbakról süt az "értelem". Rendőr ismerősöm szerint,némelyik olyan koszos, hogy nem lehet vele megmaradni egy légtérben.
Mindig van KIVÉTEL! De ezeknek a kivételeknek már kapcsolatuk van. Vagy ha nem, nem ezzel fogják akarni meghódítani a csajt.
Ha már minden áron egyen ruha, akkor:
rendőr, katona, tűzöltó, mentős
Szerintem nem feltétlen a foglalkozásából adódik egy férfi magabiztossága vagy férfiassága, mert vannak olyan biztonsági őrök és kalauzok is, akikre ezek a jelzők nem igazak, de persze vannak olyanok is, akikre igen. Kisugárzás kérdése, de az meg nem a foglalkozástól függ, lehet megnyerő kisugárzása egy bolti eladónak is, de akár egy biztonsági őrnek is. :)
22L
oké, engem meggyőztetek...
csak már a f...om ki van hogy "kisugárzááás" "magabiztosssáááág" aztán neszeneked vannak ilyen emberek, és...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!