Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha magabiztosság kell, akkor...

Ha magabiztosság kell, akkor a biztonsági őrök, kalauzok miért nem menőek?

Figyelt kérdés
Örökké jönnek a lányok, hogy férfiasság, rátermettség, magabiztosság, kisugárzás... ezek mind megvannak a különféle őrszemélyeknek: biztonsági őrnek, kalauznak, közterületeseknek... akkor most őket zabálják a nők? Nem úgy tűnik...
2014. nov. 10. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert az ilyenek java bunkó, beképzelt paraszt.
2014. nov. 10. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
A nőknek szükséges még a SOK PÉNZ is a vonzalom kialakulásához, ezért nem.
2014. nov. 10. 19:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Bunkók? Az is kell nektek, nem? És némelyik nagyon jól keres!
2014. nov. 10. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha legalább nettó 180ezret kapnának ide a rozsdás bökőt h menők lennének a nők között. :D
2014. nov. 10. 19:32
 5/8 Költőnő? ***** válasza:
0%

hiába magabiztos, meg a keresete is pont nem érdekel, ha annyit koxozott már h az agyát is izommá gyúrta.

A kallerek aranyosak, de ahhoz a szakmához gyomor kell :D

2014. nov. 10. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Első vagyok. Kifejtem neked bővebben.:

biztonsági őr:

Fűt-fát felvesznek, levizsgáztatnak, csak fizesd ki a tandíjat.

Apám biztonsági őr. Ő pont egy nagy darab férfias pasi, de elszaladt előle a tolvaj. Magabiztosnak magabiztos. Ő azon kevesek egyike, aki ki mer menni a temetőkbe éjjeli őrnek. Jól bánik a kutyákkal is. Őt vagy szeretik vagy útálják, mert nyers a modora. Bunkó is.

Vannak szexi, kedves kollégái is. De azok többnyire már kapcsolatban élnek.

A többiek meg....vas ággyal együtt 50kg, kis nyeszlett gyerek, aki majd' elszáll, úgy feszít. Vagy gyenge öreg ember.

kalauz:

Eddig 1db kivétellel, csak bunkó, nagy egojú dolgozókkal találkoztam.

közterületesek:

Szintén, elhízott, lógó belű, bunkó egoisták.

Láttam már köztük sánta, elhízott embert, nyugdíj előtt álló, rossz kondiban lévő papikát. A fiatalabbakról süt az "értelem". Rendőr ismerősöm szerint,némelyik olyan koszos, hogy nem lehet vele megmaradni egy légtérben.

Mindig van KIVÉTEL! De ezeknek a kivételeknek már kapcsolatuk van. Vagy ha nem, nem ezzel fogják akarni meghódítani a csajt.

Ha már minden áron egyen ruha, akkor:

rendőr, katona, tűzöltó, mentős

2014. nov. 10. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlen a foglalkozásából adódik egy férfi magabiztossága vagy férfiassága, mert vannak olyan biztonsági őrök és kalauzok is, akikre ezek a jelzők nem igazak, de persze vannak olyanok is, akikre igen. Kisugárzás kérdése, de az meg nem a foglalkozástól függ, lehet megnyerő kisugárzása egy bolti eladónak is, de akár egy biztonsági őrnek is. :)

22L

2014. nov. 10. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:

oké, engem meggyőztetek...

csak már a f...om ki van hogy "kisugárzááás" "magabiztosssáááág" aztán neszeneked vannak ilyen emberek, és...

2014. nov. 10. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!