Ha egy lány magabiztos, az már fél siker?
Természetesen ez a dolgoknak csak az egyik része, fontos hogy belül is rendben legyen meg kívül is, de a kérdésnek most nem ez a lényege.
NEM egoista/önimádó! Hanem magabiztos.
16/L
Ne hallgass rájuk! Az mindenképp egy pozitívum, ha valaki tisztában van a saját képességeivel, és emiatt magabiztos. Enélkül el is veszhet és el is vesznek sokszor az emberek.
Csak nézd meg milyen emberek vannak ezen az oldalon többségben. Kívánom, hogy egész életedben ilyen legyél, és akkor nagy gondjaid nem lesznek!
4/4 Nagyon kedves vagy, de sajnos én pont az ellenkezője vagyok a magabiztosnak:( Nagyon önbizalom hiányos vagyok, mert nem kapok visszajelzéseket, csak a barátnőimtől, akik lehet csak kedvességből mondják, amit mondanak.
A lényeg, hogy mindenhol ezt hallom, hogy a magabiztos nők mennyire jók, meg ilyenek. Én csak szeretnék egyszer ilyen lenni:)
Köszi mindenkinek aki kommentelt, még írjatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!