Lányok ti ismerkednétek olyan fiúval aki biztonsági őrként dolgozik? Nem hátrány ez egy fiúnak? A haverom szerint a csajok a jól kereső, jó állású pasikra buknak.
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 09:09
1/11 KnightBalazs válasza:
Hát azért biztonsági őr sem rossz főleg ha ilyen tetovált izom a gyerek ha ilyen nagybajuszú sörhasú eset aki a kamera elött lebzsel egésznap...
2/11 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mert járja az a sztereotípia a társadalomban, hogy az megy biztonsági őrnek, aki nem tud semmi mást elvégezni. Meg, hogy nem kell hozzá érettségi sem. Szóval én részemről offolom a témát, de nem a kevés pénz miatt, hanem a tanulatlansága miatt és, hogy ez kielégíti őt. L
3/11 anonim válasza:
Itt ennyi biztonsági őr van jelen, vagy mindig ugyanaz az ember teszi fel ezt a kérdést?
4/11 anonim válasza:
Ha intelligens, és tudunk egymásra hangolódni, akkor persze. Csak a munkája alapján nem ítélek meg senkit. A férjem is dolgozott sokáig biztonsági őrként, ezen kívül történész végzettségű, szabadúszó programozó (jól keres vele), és most épp az önellátó gazdálkodással ismerkedünk :)
És nem ezek miatt szeretem, hanem amiatt, amilyen ember. Érted?
5/11 anonim válasza:
Nekem nem jönne be a dolog. Ugyanakkor nem az állása alapján választom a párom. Biztonsági őrként egyszerűen más életet él az ember mint én, más színvonalon és ez egy kapcsolatban problémás lehet (sajnos tapasztalat).
Tudom, hülye sznob liba leszek, de nem.
7/11 anonim válasza:
Az itt válaszoló csajok is nagyban bizonyítják, hogy igenis a külsőségek számítanak, és egyáltalán nem a belső...
8/11 anonim válasza:
Mennyi idióta nő jár ide. Tehát aki autószerelő, biztonsági őr, hegesztő, kamionsofőr, stb. amely szakmákra állandóan ráaggatják a negatív sztereotípiákat, az azokkal rendelkező férfiakkal már meg se ismerkednétek.. Undorító előítéletes bagázs!
9/11 anonim válasza:
nem, az intelligens, nem ciki munkájú pasikat szeretem
10/11 anonim válasza:
Csak arra figyelj, hogy ne olyan sznob csajt próbálj kifogni magadnak, aki főállásban egy szájkaratés okoska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!