Most ráírjak vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel minden hétvégén van egy közös programom.Az elmúlt 5 héten egyszer sem volt mert mindig közbejött neki valami.Viszont a tanárunk az már elég dühös emiatt. Gondoltam írok neki hogy kérje el a tanártól az eddig vett dolgokat csak attól félek hogy félre értené, hogy direkt cseszegetem vagy valami ilyesmi. Más szemszögből is jó lenne vele dumálni mert nekem ő tetszik. Szoktunk beszélgeti ha találkozunk,de skype-on be se jelöltük egymást és így írjak rá? Mármint milyen lenne már ha csak most úgy ráírnék? igazából nagyon szeretnék vele beszélni csak nagyon félek hogy egyáltalán válaszol-e...2014. nov. 9. 09:47
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, a közös programos részt teljesen máshogy kell értelmezni.Zenekarosok vagyunk :P
2014. nov. 9. 09:48
3/9 anonim válasza:
Hogy képzeled hogy RÁÍRSZ?!
Visszataszító.
4/9 anonim válasza:
Velem annyira kedves volt,hogy bukózott velem az osztályban.
Jah és letíltott
5/9 anonim válasza:
mondmeg a tanárnak hogy oldja meg, biztos van telószám vagy valami. ne te intézkedj, lehet családi gondja van vagy ilyesmi.. vagy becsajozott :) de szerintem megunta.
6/9 A kérdező kommentje:
nem, nem ilyen pl volt láb műtéte, matek versenye, kirándulás. nem unta meg csak nem ért rá. Az agyagot pedig saját érdekében kéne elkérnie hogy egy kicsit benyaljon a tanárnak..
2014. nov. 9. 10:37
7/9 anonim válasza:
Én írtam a tanáromnak,de nem reagált csak az osztályban célozgatott rá,elején bunkó volt velem,de nem értem miért tünt el facebookról matek anyagot se látom,szerintem ne írj rá
8/9 A kérdező kommentje:
késő.Ráírtam :D
2014. nov. 9. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!