Ráírjak vagy ne? (A többi lent) FONTOS:D
Van egy fiú, akivel soha nem beszéltem, egészen nyár elejéig. Azóta nagyon sokat beszélgettünk szinte mindennap. (A közelbe lakik egyébként és egy suliba jártunk.) Nagyon jófej srác, mindig megnevettet, és jól is néz ki. Az utóbbi pár napban jöttem rá, hogy "többet érzek iránta". Viszont már egy hete nem írt és nem tudom, hogy én írjak-e neki. Nem tudom, hogy estleg lány van-e a dologban. Félek ráírni, elmondani neki ezeket pedig méginkább. Ti mit tennétek?
U.i.:Azt sem tudom, hogy jó kategóriába írtam-e. :D
Szerintem írj rá, nincs vesztenivalód.
Ha nem írsz rá, akkor meg az lesz a baj... :)
Elmondanám neki, de félek a reakciójára.
Pedig szerintem ő is "szeret", de csak barátilag:)
Ilyen nekem is volt, hogy csak én írtam egy lánynak, aztán kezdtem hülyén érezni magam, és megkérdeztem, hogy ez miért van, mondta hogy ő nem szokott írni senkinek, csak ha írnak neki... aztán összejöttünk:D bár nem volt tartós kapcsolat, de ez nem lényeg
Mondjuk ez elég nagy fekete pont neki, hogy ha szinte csak te szoktál írni először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!