Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ráírjak vagy ne? (A többi...

Ráírjak vagy ne? (A többi lent) FONTOS:D

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel soha nem beszéltem, egészen nyár elejéig. Azóta nagyon sokat beszélgettünk szinte mindennap. (A közelbe lakik egyébként és egy suliba jártunk.) Nagyon jófej srác, mindig megnevettet, és jól is néz ki. Az utóbbi pár napban jöttem rá, hogy "többet érzek iránta". Viszont már egy hete nem írt és nem tudom, hogy én írjak-e neki. Nem tudom, hogy estleg lány van-e a dologban. Félek ráírni, elmondani neki ezeket pedig méginkább. Ti mit tennétek?

U.i.:Azt sem tudom, hogy jó kategóriába írtam-e. :D

2014. aug. 18. 18:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

De jó nektek, hogy összejöttetek, még ha nem is volt tartós:)

Múltkor ráírtam és nagyon akarta, hogy beszéljünk telefonon csak épp nem értem rá. Megbántam:)

Jobb lett volna, de már mindegy.

2014. aug. 18. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:

És akkor mivan? Nabumm, egy alkalom, ha akar akkor majd megkeresi a másik alkalmat, hogy beszéljetek telefonon, tudod, fiú, ez meg egy kihívás, te meg vagy a vad, akit el kell ejteni

Tü-tü-tü-tü-tttü-tű

Hajrá

Én oda lennék, ha egy lány azzal keresne meg, hogy szerelmes belém

2014. aug. 18. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:
téged ne érdekeljen, hogy zavarod-e, vagy sem.. ha igen, úgyis szólni fog :D
2014. aug. 19. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!