Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik, nektek mi lenne egyérte...

Pasik, nektek mi lenne egyértelmű jel egy lány felől, hogy kedvel titeket?

Figyelt kérdés
Légyszi, kort is írjatok és vicceskedők kíméljenek :)
2014. nov. 8. 19:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Neked mi bajod van 77%-os?

Semmi rosszat nem írtam.

Netán pont olyan vagy?

elárulom ti nők sem mentek oda egy életunt pasihoz, nagy ívben elkerülitek.

Nem kell itt a hiszti.

2014. nov. 8. 19:56
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ó hát ez még akkor változni fog, idővel egyre több tapasztalatot szerzel :)

Csak légy laza :)

2014. nov. 8. 19:58
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nő.

Neked talán "alapdolog" a mosolygás, de vannak, akiknek bizonyos dolgok kevésbé természetesek, mint a nagy többségnek. Én pl. nagyon nehezen viselem, ha mások hozzám érnek, szólni is szoktam érte, még akkor is, ha csak jóindulatból teszik (pl. megsimogatnak) és nem szokott érdekelni, ha mások ezt a szűklátókörűségük miatt sértőnek érzik.

A mosolygás ugyan ez a téma. Attól, hogy te pl. természetesnek veszed, hogy instant ötszáz wattos vigyorokkal nyerd el az emberek szimpátiáját, még nincs jogod leszólni valakit, akinek ez kevésbé jön zsigerileg, és tényleg csak akkor mosolyog, ha jó oka van rá. Az ő mosolya legalább jelent is valamit, nem csak egy üres gesztus, amivel eleget tesz az elvárásoknak :D

2014. nov. 8. 20:06
 24/26 anonim ***** válasza:

Hát csak elég nőies voltál, így meg meleg. De semmi gond.

Te így gondolod, én nem.

2014. nov. 8. 20:09
 25/26 A kérdező kommentje:
23.: köszi, én is így érzem, tényleg akkor jó mosolyogni, ha jelent is valamit
2014. nov. 8. 20:13
 26/26 anonim ***** válasza:

#24.: Nem, nem vagyok meleg sem, meg amúgy sem értem, hogy mit számít ez. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy másként gondoljuk, szóval az utolsó mondatod inkább úgy kéne hangozzon, hogy "te tudtál érvelni a saját véleményed mellett, én nem."

#25.: Nincs mit, tarts is csak ki emellett, és ne érezd magad rosszul miatta :)

2014. nov. 8. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!