Fiúk, mi az amit egyértelmű jelnek szántok egy lány felé aki tetszik?
Figyelt kérdés
És ezt mindig csináljátok? Mi az amit tesztek ha a lány a közelben van? Mivel jeleztek felé?2014. ápr. 22. 10:10
1/5 anonim válasza:
Amikor csak tehetem, ránézek... :-) ...bár ez nagy hiba, de hiába na imádom megnézni a szép dolgokat az életben! :-)
Igen ezt mindig csinálom! :-)
Ha a lány közelében vagyok, általában köszönök neki... :-)
2/5 anonim válasza:
Elhívni közös programra. Bowling/futás/mozi/jégkori/amihez kedved lenne. A lényeg, hogy valami közös program ahol együtt lehetettek.
3/5 anonim válasza:
szembe nezes,viccelödes,mindig a közeleben akarok lenni,kisergetem,segitek neki. Sok aprosagbol eszrevenni.
4/5 anonim válasza:
Vakarom a fa-zom tövét amikor oda néz!
5/5 anonim válasza:
Sokszor őt figyelem. Kedves vagyok hozzá, amikor beszédbe elegyedünk. Sokszor keresem meg, vagy szólítom meg mondva csinált ürügyekkel. Lerajzolom többször is, majd megmutatom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!