Tetszik egy fiú, hogyan jelezzek neki, hogy ne legyen túl egyértelmű? Honnan vehetem észre, ha én is tetszem neki?
Szakképzésen vagyok és az egyik csoporttársam megtetszett. Mivel mögöttem ül sokszor beszélgetünk 2 előadás között. Az utóbbi 3-4 napban azt vettem észre, hogy külön köszön nekem, amikor bemegyek (nem egyedül szoktam menni), sokszor néz engem, mosolyog és úgy általában tök jól elbeszélgetünk. Egyébként nagyon figyelmes és kedves, teljesen levett a lábamról.
Sajnos kettesben nem nagyon tudunk beszélgetni, mert általában a csoportból többen is ott vannak körülöttünk, így az előadások között társasági élet van.
Pont ezért valahogy úgy szeretném kifejezni, hogy tetszik nekem, hogy ne legyen mindenkinek tök egyértelmű, de azért lehessen sejteni. :)
Hogyan jelezzek neki? És honnan vehetem észre, ha tetszem neki?
Jó, és egyértelműen hogyan jelezzek neki?
Nem vagyok túl tapasztalt e téren és nem akarom elszúrni mert még legalább 2 évig "élvezhetném" utána a társaságát miután beégtem előtte.. :S
Akkor csak mosolyogsz rá sokat, nézd őt bátran, és érj hozzá, mikor beszélgetsz vele.
Úgy érintsd meg, hogy kicsit hosszabban hagyod mondjuk a kezedet a karján, vagy ha köszönsz, akkor megfoghatod a vállát, ilyesmik.
Apró érintések.
Ha mással nem vagy ilyen közvetlen, akkor ez egyértelmű lesz számára.
Esetleg kérj tőle valamiben segítséget, mintha nem értenéd, a pasik imádnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!