Pasik, nektek mi lenne egyértelmű jel egy lány felől, hogy kedvel titeket?
Figyelt kérdés
Légyszi, kort is írjatok és vicceskedők kíméljenek :)2014. nov. 8. 19:12
11/26 anonim válasza:
Van most egy leányzó a közelemben, ő nagyon édesen mosolyog rám, szinte már azt sugallja, hogy szólítsam már le. Viszont szerintem ő ilyen mosolygós típus, és mindenkinek így köszön, szóval inkább nem merem leszólítani.
12/26 A kérdező kommentje:
honnan gondolod, hogy mosolygós típus? és ha az, akkor szegény hogy máshogy tudna jelezni? lány szemszögből írom, hogy legalább mosolyogj rá vissza
mondjuk én meg pont az vagyok, akitől mindig megkérdezik, hogy miért vagyok így megrémülve, meg miért vagyok szomorú, szóval egy mosolygás elég nagy dolog nekem
2014. nov. 8. 19:44
13/26 anonim válasza:
Hát ha az nagy dolog számodra, hogy mosolyogj akkor gond van.
Nem szeretjük a fapofa, vagy fintorgós vagy búvalb**aszott tekinteteket, meg a sablonos semmitmondókat.
Azt a nők sem szeretik :)
14/26 anonim válasza:
Na és ha nem szeret mosolyogni? Én sem vigyorgok folyton mindenkire, mint egy idióta, csak ha van rá valami okom.
15/26 anonim válasza:
De itt pont oka van, hogy miért :)
16/26 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam, hogy nem vagyok mindenkivel kedves, vagy nem tudok vidám lenni. Annyi, hogy kb olyanok a szemeim, mint Abunak az Aladdinban és így a semleges arckifejezésem másokban azt az érzetet keltik sokszor, hogy pont most halt meg a hörcsögöm
2014. nov. 8. 19:51
17/26 anonim válasza:
Hát ne haragudj de ha alap dolgokra sem vagy képes akkor ne várj sokat.
Ahogy írták búvalb**szott emberekhez senkinek nincs kedve.
18/26 anonim válasza:
Megkérdezhetem, mindehhez hány éves vagy?
19/26 anonim válasza:
#17: És ilyenek szívják el az oxigént az élővilágtól, mint te ˇˇ"
20/26 A kérdező kommentje:
húsz éves vagyok és egyébként egyáltalán nem búvalb_szott :)
2014. nov. 8. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!