Szerintetek ez jó megszólítós szöveg Fb-on?
Én 22F vagyok, ő most fog érettségizni. Nem találkoztunk még, de szimpatikus lány a képei alapján, és hátha szeretne ismerkedni, ezért írtam neki:
"Szia. :) Bocsi, ha baj, hogy ismeretlenül írok rád, csak arra gondoltam, hogy beszélgethetnénk, ha esetleg van kedved hozzá. :)
Megkérdezhetem, hogy hogy megy a suli? :)"
16:58: Szerintem az első "Szerintem megkedvelsz" szöveg túl nagy önbizalmat árasztana, biztos, hogy az jó? A második meg sztem túlságosan elviccelése a dolognak. De lehet rosszul gondolom, és hatásosabb lenne.. Képek alapján sztem ő nem olyan, de lehet rosszul ítélem meg azt, hogy melyik lány hogyan szereti, ha megszólítják.. Én úgy gondolom, hogy a kevésbé extrovertáltak, mint amilyennek ő is tűnik nekem, nem szeretik annyira, ha nagyon határozottan szólítják le
fahéjas Alien: Rendben, köszi.
De arra amit te írtál valószínűleg ugyan vissza írnék de mint fiú nem érdekelnél.
Bocsi ma kicsit szétszórt vagyok.
19/l
teljesen mindegy, ki, mit írna, én alapból nem szeretem, ha facebook-on közelednek így felém.
szerintem kéne annyi bátorságának lenni egy fiúnak, hogy személyesen megy oda valakihez.
(vagy lánynak, ez most mindegy)
lehet, hogy nem ismered, de akkor meg csak a külseje alapján akarsz vele kapcsolatot létesíteni. akkor meg minek?
(igen, vannak ötleteim, persze nem tartok senkit ilyen sekélyesnek)
szóval szerintem nem ez a helyes megközelítése egy esélyes kapcsolatnak. ami tartós és mély lehetne.
de ki tudja... én kerültem már így is kapcsolatba, nekem nem jött be, rövidéletű és nagyon személytelen volt.
ha neked sikerül így, örülök, hogy boldog vagy, de az én véleményem szerint nem ez a megfelelő módszer, hogy barátnőd legyen.
Szerintem annyira nem rossz ez a szöveg, csak egy kicsit legyen határozottabb. Pl.: Szia! Nagyon tettszel nekem! Nem lenne kedved ismerkedni?
Nem kell túl bonyolítani, ha bejössz neki, úgyis válaszol... Legalábbis én, lányként, nem várom el, hogy az első üziben valami egetrengető szöveg legyen :) Volt egy párszor, hogy ismeretlen pasik rám írtak fb-n... Ha kedves, normális üzenet volt, az feldobta a napomat, és ugyanolyan hangnemben válaszoltam nekik. :)
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!