Szerintetek ez jó megszólítós szöveg Fb-on?
Én 22F vagyok, ő most fog érettségizni. Nem találkoztunk még, de szimpatikus lány a képei alapján, és hátha szeretne ismerkedni, ezért írtam neki:
"Szia. :) Bocsi, ha baj, hogy ismeretlenül írok rád, csak arra gondoltam, hogy beszélgethetnénk, ha esetleg van kedved hozzá. :)
Megkérdezhetem, hogy hogy megy a suli? :)"
"Szia. Szimpatikus vagy nekem. Szeretnélek megismerni. Szerintem megkedvelsz."
Esetleg még:"Ha benne vagy írj, ha nem, videózd le ahogy dobsz egy hátra szaltót és érteni fogom."
Kipróbáltam neked, most mindjárt kiderül, hogy bejött-e.
Majd leírom, hogy megadta-e a számát, és eljött-e velem a lány randizni.
Mivel csupán a képei alapján szimpatikus és nincs semmiféle személyes kontaktod vele, így nehezebb a kezdeményezés... illetve, milyen képekről van szó? ... esetleg, ha azokon a bizonyos képeken van olyan dolog, amivel kapcsolatban beszélgetést indítványozhatsz z már jó.. (például, egy kép A pontban, ahol te is jártál és valamiféle emlék fűz hozzá, valami használati tárgy, amihez neked is van közöd, ilyesmikre gondolok). Illetve a fb-re már körülbelül mindent kitesznek az emberek, kedvenc könyv/film sorozat/hol jártam/voltam stb... ezekhez kötődve is lehet beszélgetést kezdeményezni. - és ezt persze kombinálhatod a te verzióddal és mindjárt nem is lesz annyira általános.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!