Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiuk milyen szituacikbol...

A fiuk milyen szituacikbol jonnek ra hogy tetszenek a csajnak?

Figyelt kérdés
Es ha acsaj is tetszik nekik akkor hogyan kezdemenyeznek ha felenkek? Mert szerintem tetszek egy sracnak de nem akarom hogy vegye a lapot..

2014. nov. 7. 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy ne nézzél keféljél.
2014. nov. 7. 16:07
 12/18 anonim válasza:

menny oda és kérdezd meg mit néz :D:D

vagy írj rá..ha elkezd veled normálisan beszélni akkor bejössz neki ,de ha egyszavas válaszokat ad akkor szia :)

2014. nov. 7. 16:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Hat felenk vagyok de nem fogok rairni! Viszont egyre furabb pl. Elmegy mellettem es belem bujik kozben meg amikor megyek valamerre es o ul akkor csak nez es olyan cukii meg amikor egyszerre fordultunk hatra *.*
2014. nov. 7. 16:19
 14/18 anonim válasza:
lehet hogy ugyanúgy fél ahogyan te .. ha igazán tetszik akkor igenis írj rá ..vagy szólítsd meg :)
2014. nov. 7. 16:20
 15/18 A kérdező kommentje:
Hogy szolitsam meg?
2014. nov. 7. 16:21
 16/18 anonim válasza:

hány éves?

leülsz mellé és beszélgetsz vele ...hidd el nem fogja azt mondani hogy menny innen ...bátorság! :)

2014. nov. 7. 16:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Belêdbújik" mit jelent?
2014. nov. 7. 16:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Azt jelenti hogy elmegy mellettem afolyoson en allok amugy van hely de o ugy megy el hogy hozzam bujik
2014. nov. 7. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!