Miért fura ha nekem a ducibb fiúk tetszenek?
Sokszor kérdezték már, hogy "miért pont a duci fiúk?" meg "Hülye vagy , hogy az ilyenek tetszenek".
Miért baj? Szerintem teljesen személy függő kinek mi tetszik.Ez nem nevetség tárgya és senki sem befolyásolhatja a másikat abban mi az amit szeret vagy éppen nem szeret.Az ,hogy épp nem ez az ideál , és rengeteg érvet fellehet hozni miért nem kéne így meg úgy kinézni, de miért akarjuk görcsösen meg változtatni a másikat , miért szólunk bele ha nem is volt és soha nem is lesz semmiféle közünk a másikhoz?
Pláne az érdeklődési körébe.
őszintén szólva számomra is fura, de ezért nem nézek hülyének senkit vagy nem tartom bajnak, nem akarom megváltoztatni az ízlését. azért fura, mert az én ízlésem más és el nem tudom képzelni, hogy egy kövérebb fiúhoz vonzódjak. én 'hájat' elsősorban nőies dolognak tartom (mellek, párnásabb fenék stb), szóval férfiakon nem vonzó egyáltalán. plusz nálunk senki se kövér a családban, lehet, ez is közrejátszik abban, hogy inkább taszít, mint vonz ez az alkat.
persze ha 'életem szerelmének' lenne egy kis pocakja.. hát.. ezért nem dobnám ki nyilván, de nem keresem direkt az ilyen fiúk társaságát (mármint párkapcsolat céljából). de ha neked ez jön be, ne foglalkozz mások véleményével, legalább nem akarják majd annyian lecsapni a barátod a kezedről.
Bocs, de nagyon látszik hogy neked alig van élettapasztalatod. És most hencegsz itt egy gondolattal, ami mögött semmi tartalom sincsen, csak eljátszol a gondolattal hogy milyen lenne egy tegyük fel pocakos pasival együtt lenned, közben pedig azt sem tudod hogy milyen az, mert 1 percet sem jártál eggyel sem!
Majd akkor beszélj erről, ha évekig jártál több ilyen fiúval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!