Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a molett, ducibb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a molett, ducibb lányoknak milyen pasik tetszenek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
odaadom neked a bölcsek kövét: mindnek másmilyen.
2014. jún. 17. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahany ilyen lányt ismerek kb. mind kidolgozott testű pasikra nyálzik.
2014. jún. 17. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:

állítólag a molett, ducibb lányoknak is piros a vérük, sőt! Levegőn élnek ők is. És állítólag szükségük van a napi táplálkozásra, valamint a pihenésre. Van egy tiszta izom szervük, amivel a fentebb említett vért pumpálják a testükben.

Ezeket mind Brit tudósok bizonyították be.

2014. jún. 17. 18:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez alapvetően egyéni kérdés és nem testsúly kérdés. Ahány nő, annyi ízlés. Tehát független attól, hogy a lány-nő milyen testalkatú, attól még az ízlése nem fog változni.
2014. jún. 17. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:
2014. jún. 17. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Ők is a jóképű, izmos, nagyfarkú..ízé, jah h a Gyakorin vagyunk???

Akkor természetesen nekik is mindegy a külső meg minden, sőt inkább ha lehet legyen csúnya, alacsony, a farka pedig 5 centi alatt.

2014. jún. 17. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Én duci lány vagyok (80 kg körül), volt, hogy tetszett 100 kg feletti pasi is, volt, hogy magas, vékony, aztán később alacsony átlagos, most pedig egy magas, átlagos testalkatú pasival randizom. :) Lehetetlen megmondani még egy embernél is a konkrétat, nemhogy a duci lányokről amblokk.
2014. jún. 17. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Az utolsó nagyon jól írja... :)

De hogy konkrét választ is kapjál: Nekem a magas, sötétbarna szemű és hajú pasik tetszenek, világos bőrrel, de fontos a szép orr is.

2014. jún. 26. 23:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem pl. a mediterrános típus jön be,alkat mindegy,csak legyen formája.Pl. Fabregas nagyon bejön *.*
2015. nov. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!