Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért tetszenek a nők jobban...

Miért tetszenek a nők jobban ruhában mint meztelenül?

Figyelt kérdés
Ruhában sokkal szexibbek, ruha nélkül meg nem is tudom....csalódás. Strandon nem is nagyon nézegetem a nőket, mert egy natúr pic.sa vagy narancsbőrös test nem szexi.
2014. nov. 4. 14:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
a ruha öltöztet!
2014. nov. 4. 14:07
 2/18 anonim ***** válasza:
Mert a ruha jobbá varázsolja az alakjukat. Persze vannak olyan nők, akik ruha nélkül is szexik, de ők nem a Juliska másik lépcsőházból típusú lányok. :)
2014. nov. 4. 14:08
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
mert puszy faty
2014. nov. 4. 14:09
 4/18 anonim ***** válasza:
13%
Izé, nagyon sok nő szexi ruha nélkül, nem úgy értem, csak azért nem mindnek olyan az alakja, mint amire számít az ember.
2014. nov. 4. 14:09
 5/18 anonim ***** válasza:

Mert a szuk farmerba ugy nez ki jobb a fenekuk.A melltarto meg fent tartja a ciciket.Na de mikor levetkozodnek.Log minden ugy ahogy van.Semmi sport csak az elhanyagolt test.

De aza fontos hogy azt hiszek a siminkel mega fodraszal helyre hoznak mindent 1 ora alatt:)

2014. nov. 4. 14:10
 6/18 anonim ***** válasza:
ápol és eltakar,kibontod és nem olyan mint várod,átverés az egész világ a ruhák,a sminkek
2014. nov. 4. 14:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, szerintem ez normális.
2014. nov. 4. 14:11
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán a kérdésre válaszoltatok eddig.

A kérdezőnek egyszerűen ruha fétise lehet. Hogy miért? Ennek okát már nehezebb megmondani.

Én meg a fürdőruhás lányokat szeretem nagyon. Jobban tetszenek fürdőruhában, mint anélkül.

2014. nov. 4. 14:14
 9/18 A kérdező kommentje:
Nincs ruha fétisem, egyszerűen csak vonzóbbak ruhában. MInt amit írtak, hogy ápol és eltakar. Pl farmerban majdnem minden nőnek vonzó feneke van, meg is nézem az utcán, és legszívesebben rácsapnék. De ugyanannak a nőnek a strandon lehet utána se fordulnék.
2014. nov. 4. 14:17
 10/18 anonim ***** válasza:
47%
Az a baj, hogy a csajok nagy része totál elhanyagolja a testét. Eszi a szemetet egész nap, nem mozog. A ruha míg egybetartja a testét addig lehet szexi, de amint leveszi már szétfolyik. Nekem is volt, hogy hazavittem egy csajt buliból. Dögös volt meg minden, levetkőzött, majd annyira hervasztó volt a látvány, hogy inkább útjára engedtem. Én úgy vagyok vele, hogy ha már én soksok éve törődöm a testemmel (rendes étkezés, edzés + egyéb sportok) akkor nekem nem kell egy ilyen nő...
2014. nov. 4. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!