Miért tetszenek a nők jobban ruhában mint meztelenül?
Mr. Tökély biztos rettentően szexi ruha nélkül.
2014. nov. 4. 14:27
Egyébként elárulom, hogy mi az oka ennek, mivel én is így vagyok vele, de már rájöttem, hogy miért van:
FANTÁZIA
A fantázia sok erősebb mindig, mint a készen kapott valóság.
2014. nov. 4. 14:31
Jogos a felvetés. Én is naponta láto nőket az utcán, akik rettentő jól néznek ki. Elegáns csinos, visszafogott ruha, egy szép cipővel és engem már megfogott. Aztán mikor lemegyek a strandra hirtelen már nem is nagyon látok olyan nőt, aki megmozgatna.
És mielőtt azzal jönnének, hogy biztos én is jól nézek ki, hogy itt válogassak, akkor azt kell, hogy mondjam igen. Nincsenek takarganti való hurkáim, sőt!
2014. nov. 4. 14:32
Szerintem nem láttál még magadtól fél méterre teljesen meztelenül is szép nőt.
2014. nov. 4. 14:35
15/18 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h nincs szép meztelen nő, de amíg ruhában 10-ből 8 jól néz ki, meg szexi (meg azt mondanám magamban rá, h hűű micsoda jó nő ), addig ruha nélkül 10-ből ha 2.
ugyanezt érezzük mi nők a férfiakkal kapcsolatban. amint lekerül a ruha és a magát sportosként aposztrofált úriemberről kiderül, hogy csak sovány, vagy a vállalhatóan mackós pasinak valójában a tökére lóg a hasa, vagy a ruhában mellizomnak tűnő valami az valójában csöcs, mi sem örülünk ám. az meg külön megér egy misét, hogy mennyire nevetséges a férfi nemi szerv látványa önmagában. ide-oda görbül, kicsi, tömzsi, térdig lógó herékkel, hát az sem esztétikus.
2014. nov. 4. 15:35
17/18 A kérdező kommentje:
na de azért a nők még mindig többet csalnak a ruhákkal, mint a férfiak...pl. kitömött alsógatyáról ritkábban hallani, mint szivacsos melltartóról...
A push-up melltartót is a férfiak kedvéért találták ki, nem direkt tömik ki szivaccsal.
2014. nov. 7. 15:31
Kapcsolódó kérdések: