A fiuk milyen szituacikbol jonnek ra hogy tetszenek a csajnak?
Figyelt kérdés
Es ha acsaj is tetszik nekik akkor hogyan kezdemenyeznek ha felenkek? Mert szerintem tetszek egy sracnak de nem akarom hogy vegye a lapot..2014. nov. 7. 15:15
1/18 anonim válasza:
Így hogy akarsz a közelébe férközni,ha nem akarod hogy megtudja
2/18 A kérdező kommentje:
Mert ha megsem tetszek neki akkor koppanok
2014. nov. 7. 15:18
4/18 anonim válasza:
nem kopansz az még nem baj kezdeményez te akkor ha nem tudod mit gondol rólad mondjuk írj rá hogy nem megyünk el holnap meginni egy ... érted
5/18 anonim válasza:
Hát... Suli vagy hol folyik a szituáció? :D
6/18 anonim válasza:
Amikor mesztelenül rám mászik, miközben azt mondogatja, hogy tégy magadévá. Akkor kezdem gyanítani általában, hogy ez most már valami túl a barátságon.
7/18 anonim válasza:
Rohadt nagy koppanás, ha nyitsz felé egy picit is.
Aki mer, az nyer.
8/18 anonim válasza:
Általába megérzem a viselkedésükből... követnek mindenhova és folyton ölelgetnek.. idővel el is mondják... csak szegények csalódottak mikor megtudják hogy meleg vagyok :ll és mindig azt mondják hogy kár értem, meg hogy miért mindig a "jópasik" a melegek?! xdd
9/18 A kérdező kommentje:
De meg nem beszeltunk csak mindig nez es ebbol gondolom hogy talan teyszek neki..
2014. nov. 7. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!