Miért nem tetszenek a lányoknak a fehérbőrű putyin típusú fiatal fiúk, miért van ez a néger meg cigány arab korea mánia?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 18:09
11/17 anonim válasza:
ja, valószínű hogy az a gond a külsőddel, hogy fehér a bőröd...
12/17 anonim válasza:
Igen nekem is koreai "mániám" van , de ettől függetlenül a fehér fiúk is tetszenek FŐLEG a szőke haj kék szemű szóval ha valakinek nem tetszel az nem emiatt van:DDd
13/17 anonim válasza:
hát szerintem azért nem mindenkinek jönnek be a négerek,arabok meg amiket felsoroltál.én például nagyon nem bírom az ilyeneket :) nem vagyok rasszista meg semmi ilyesmi,de nekem sokkal inkább a fehér bőrűek jönnek be.
Egyébként hasonlítasz Putyinra,vagy csak őt hoztad föl példának? :D egyébként ha valakinek nem jössz be,az nem a bőrszíned miatt lesz.ha meg amiatt,akkor olyannal meg felesleges kezdeményezned. :)
15/17 anonim válasza:
Te meg mi a fasomat ettél négy évvel ezelőtt?
16/17 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy hogy milyen a haj, bőr ès szemszìned. A fekete/barna hajù, s barna szemű lànyok szeretik a szőke pasikat, èn is az vagyok. Èn 6 evig voltam egy Putyin tìpusùval, jol megvoltunk csak nem volt elèg temperamentumos nekem. Utàna egy hozzàm illő volt, zöld szem, szőke haj, barna bőr, de 16 ev korkülönbsèg volt. Most egy cigàny baràtom van, màr megbàntam. Màs kultùra. Lehùz, kihasznàl csak. Nàluk ez termèszetes, egymast is lehùzzak. Nem egyszerű a parkeresès.
17/17 anonim válasza:
Milyen szó az a csávó? A férfi,vagy a fiú már ósdi kifejezés? Csávó?
Nem létező uram segíts...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!