Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ennyire élettelen a...

Miért ennyire élettelen a legtöbb ember még huszonévesen is?

Figyelt kérdés

21 vagyok,egyetemre járok levelezőn,mellette pénzt is keresek(úgyahogy..),egyedül élek (szüleim külföldön vannak) meg vannak a céljaim,tudom mit akarok elérni,amiért hajtok is rendesen, de néha muszáj kikapcsolódnom is,mert különben beleőrülnék kb..

A baj az az,hogy van sok ismerősöm,de a legtöbbjük egészen máshogy van a dolgokkal. Múltkor pl. végigkérdeztem vagy 5 haveromat,hogy kinek lenne kedve eljönni kaszinóba, kicsit szórakozni és 4 lerázott , egy végül eljött , de látszott rajta,hogy tiszta feszült meg állandóan a tesóját hívogatta,hogy éppen mi van velünk..

Aztán nyáron szerettem volna külföldre menni, már kb. tél óta mondtam ismerőseimnek,hogy menjünk,tök jó lesz ,meg annyira összegbe se lett volna vészes.. Mindenki azt mondta,hogy oké,oké , aztán végül nem jött senki.

Aztán eljött az a pont h kb. már semelyik ismerősömtől nem kérdeztem semmit,hogy ki hová jön,stb. Próbáltam itt az oldalon is keresni társakat pl. utazáshoz , meg ilyen utitárs kereső fórumban,de ott se volt semmi.

A kérdésem,hogy ti,hogy látjátok.. Miért ragad meg a legtöbb ember a tizenéves szinten még a húszas éveiben is? Az ilyeneknek annyi lesz visszagondolva ez a korszakok (mondjuk a 20 és 30 közötti) ,hogy párszor elmentek discoba meg elkezdtek dolgozni valahol vagy mi?? Fiúkra és lányokra egyaránt vonatkozik a kérdés!

Kösz a válaszokat!:)

2014. nov. 5. 11:05
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
van 1 idősebb haverom, de mondjuk ő meg egy kicsit sok néha.. Neki vannak olyan ötletei néha,amik nekem is meredekek.. De egyébként úgy általánosságban jobban kijövök vele,ez igaz..:)
2014. nov. 5. 11:23
 12/30 A kérdező kommentje:
10-es! Kösz a választ és nagyon osztom a véleményed!:) Igen,egy jó ideje már én is rájöttem,hogy új barátok kellenek,mert vártam a régiekre eleget meg csomó közös dolgot elmulasztottam velük,mert nem volt kedvük sokszor semmihez..
2014. nov. 5. 11:26
 13/30 anonim ***** válasza:
10%
3000 forint, de milyen szinten?:) Napi szinten? Tényleg olcsó..... Még heti egyszer is egy hónapban 9-12 ezer forint egy hülye játékra. Inkább vesz magának egy cipőt belőle amíg te semmit. Talán a te élet célod ez, de másnak nem. Te is facebookozhatsz, ha már ismered a netet és itt lógsz. Erről ennyit;)
2014. nov. 5. 11:27
 14/30 anonim ***** válasza:
23%

Válts haveri kört, a szerencsejátékot meg felejtsd el.

Akik a 20-as éveikben nem buliznak, azokból gyakran retardált lesz a későbbiekben.

2014. nov. 5. 11:28
 15/30 A kérdező kommentje:
összesen eddig 3x voltam , és bőven pluszba vagyok vele. Javaslom,hogy te is menj el egyszer és megtudod,hogy a legtöbben nem milliókkal játszanak,hanem csak 1-2 ezer ft-tal:) Nem napi szintről beszélek itt,hanem mdonjuk fél évente 2x-3x.
2014. nov. 5. 11:29
 16/30 A kérdező kommentje:

De ne menjünk el a kérdés lényege felett!! A kaszinó csak 1 példa volt a nagyon sok közül,amit itt páran kiragadtak!

Írjajm,hogy nem jönnek kirándulni sem, nem jönne várost nézni sem, nem jöttek nyáron éjszakai fürdőzésre , nem jöttek csak úgy ki nyáron,szombaton egyet beszélgetni , vagy pedig mikor autót vettem, nem volt senkinek kedve eljönni megnézni? 100 példát tudnék mondani erről a jelenségről , hogy sokan egyszerűen csak papíron felnőttek , de önmaguktól kb. semmit nem tudnak elintézni és a szüleik nélkül azt se tudnák,hogy mi csináljanak. Ha 1 hétig egyedül lennének éhenhalnának és stb..

2014. nov. 5. 11:34
 17/30 anonim ***** válasza:
I don't have friends. I got friendly.
2014. nov. 5. 11:36
 18/30 anonim ***** válasza:
39%
Miért olyan hülyék az emberek, hogy a világmegváltónak hitt társadalomkritikai jellegű kérdésüket szerda délelőtt a gyakori szerelem, szex kategóriájában teszik fel?
2014. nov. 5. 11:36
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak az orruk alá akarod dörgölni, hogy neked van pénzed, nekik meg nincs. Mégis minek kellett volna elmenniük megnézni, hogy új autót vettél? Azért, hogy ott szomorkodjanak, mert nekik nem telik erre? Szerintem ők is szívesen "élnének", ha lenne miből. Én szívesen járnék például külföldi kirándulásokra vagy akár országon belülre is, de napi 12 óra meló mellett nem keresek annyit sem, hogy helyi buszjegyet vegyek magamnak, és gyalog vagy biciklivel kell járnom mindenhova, mert csak arra telik. Ilyen fizu mellett pofánvágnám, ha azzal jönne a haverom, hogy menjünk kaszinóba, aztán meg nyávogna, ha nemet mondanék.
2014. nov. 5. 11:59
 20/30 anonim ***** válasza:
Ez mind pénz amit leírtál. És nincs mindenkinek kidobni való pénze külföldi utakra meg kaszinókra.
2014. nov. 5. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!