SEGÍTSÉG! Van egy nagyon gyönyörű lány, hogy érjem el, hogy a barátnőm akarjon lenni?
Tanácsot ?
Írogass vele többet aztán ha válaszolgat / visszakérdez akkor lehet valami. Ha nem nagyon mozgósítja magát chaten se akkor valóságba se hiszem, hogy fogja.
Elsonek: a neha kedves neha huvos nem a legjobb megoldas... en mar csomo fiuval jartam igy, h ezt csinaltak, es nem igazan jott be. Ezzel csak ossze fogod zavarni. Ilyesmi kerdesek merulnenek majd fel benne: Akar valamit? Vagy megsem? Miert viselkedik igy? Mit akar? ... en azokat akik hosszutavon viselkedtek velem igy egy ido utan meguntam... egyszeruen elegem lett. Es szerintem ezzel a tobbi lany is igy van. En azt mondom beszelgess vele, probalj kozelebb kerulni hozza, neha talakozzatok, es legyenek egyenesek a szandekaid egy ido utan! Igy nem zavarod ossze. Ha normalis a csaj, nem a penz fog szamitani neki, bar ki nem orul par apro meglepetesnek? :) ezek utan ha elutasit, legyen az o baja, fogd fel igy ;)
es mivel meg mindig nem valaszoltal azokra a kerdesekre, igy en is megkerdezem: te hany eves vagy? Es o mennyi idos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!