Miért ilyen? Ennyire utál?
Figyelt kérdés
Most kezdődött az iskola most lettem kilencedikes, új suli, új lányok. Az egyik már a legelső naptól fogva tetszik. Egyszer "beszéltem" vele, jobban mondva, a nevét megtudtam. Ismerősöm facebook-on, írtam neki hogy mikor jönnek a busszal mert ő is arról jön. (Ritkán szakad el a 2 barátnőjétől :/, ezért nehéz lenne vele beszélni.) Vissza írta hogy nem tudja. Írtam neki hogy szeretném megismerni, és beszélgetni esetleg és nem írt vissza. Ma nem volt első órám de előbb odaértem a sulihoz és ott támaszkodom a kerítésnek amikor meglátom, természetesen egyik barátnőjével. Úgy csinálok mintha nem látnám, és csak mereven bámulok egy pontot mintha nem is figyelnék és látom hogy feltartja a kezét az arcához hogy ne lássam és súgja a barátnőjének hogy gyorsan. Magyarul ellopakodtak mellettem. Ha ránézek inkább másfele néz és nem figyel. Nagyon gyönyörű, és ezért akad rá még jelentkező :( Nagyon félek hogy másé lesz.2014. szept. 16. 22:29
1/9 anonim válasza:
Én az ilyennek jól bemagyaráznék. Menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy miért csinállja ezt. Ha nem tetszel neki akkor se legyen már bunkó veled. Kis idióta, pórbatipórja az ember önbizalmát.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi ez jol esett. :-)
2014. szept. 16. 23:00
3/9 anonim válasza:
Áááh,hanyagold a csajt,még egy szomorú smileyt se ér az ilyen... 17/F
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, de mivel látom 17 vagy tudod hogy nem könnyü. De vannak még abban az iskolában, csak egyik sem olyan :/
2014. szept. 16. 23:20
5/9 anonim válasza:
Persze hogy nem az,tudom miről beszélsz,egy darabig biztos az eszedbe lesz de elfogod felejteni :)
6/9 A kérdező kommentje:
Nehéz ha minden nap látom :/ Írtam neki, hogy miért ilyen velem és látta tegnap 23:04-kor. De, még nem írt vissza. Eddig mikor írtam neki mindig másnap írt vissza. Reménykedem.
2014. szept. 17. 18:25
7/9 anonim válasza:
Ha nem ír vissza magyarázz be neki. Mondd meg neki, hogy ő egy érzéketlen nő aki szórakozik veled és nem meri a szemedbe mondani, hogy nem vagy az esete. A lány a tipikus ribizli fajta. Hagyd ott, te jobbat érdemelsz.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 17. 21:06
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez a lány nem ér annyit hogy szomorú legyél miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!