Szerelmes vagyok egy fiúba de ő utál és egyébként sincs közös témánk, hogy ismerkedjek vele?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem ez a fiú de ő utál és valószinűleg azt hiszi,hogy én is őt.Amikor beszélünk néha az kb annyiból áll,hogy ő bunkón kérdez én flegmán válaszolok rá.És igy a baráti körben is úgy van,hogy a barátnőimnek mondom,hogy hogy utâlom őt és szidom.És visszahalva az ő barátaitól ő is rólam mondja,hogy milyen b*na vagyok stb...
Szerintetek,hogy tudnék jobban kijönni vele ha velem mindig bunkózik és ilyen nagyon nagykèpűnek tart?
2014. júl. 25. 15:50
1/10 anonim válasza:
Ha nincs közös téma, és utál, akkor mi ez a "szerelem", amiről te beszélsz? :D Milyen jó, hogy ma már mindenre azt mondják, hogy "szerelem"...
2/10 anonim válasza:
sehogy, mit is akarsz tőle egyáltalán?
4/10 A kérdező kommentje:
Hát amitől bunkózok vele én is olyankor ilyen remegek,pillangók meg minden...de van mikor rendes...kérés nélkül felveszi a pikszem és mosolyog,felmérőn ha nem jut eszembe egy szó segít és nevet a szörnyű vicceimen.Ezek évente megtörténnek 2 percig...utánna tahó.Ez mit jelent?:/
2014. júl. 25. 16:08
6/10 A kérdező kommentje:
Nos,igen az.
2014. júl. 27. 10:15
8/10 A kérdező kommentje:
:D Most mi van? Szeretem de akkor is egy tahó.
2014. júl. 30. 22:24
9/10 anonim válasza:
Keress normálisat! Nem a tahókat kéne kiválogatni! Aztán meg a következő kérdésed az lesz, hogy miért bánt el így veled...
10/10 anonim válasza:
Szere4ss olyat aki nem idiota vagy taho :D
XD voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!