Hogyan távolodhatnék el egy fiúbarátomtól? Hogy ne érezzem azt, hogy szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelmes, csak úgy érzem... kötődök hozzá, mert minden nap beszélünk, törődik velem. Általában ő keres engem, jól esik hogy foglalkozik velem. Ez megy 2 hónapja. Először azt hittem, h rám akar hajtani, de nem lépett semmit, és most, hogy úgy érzem, kicsit lankadt az érdeklődése irántam, teljesen ki vagyok. :( Egy hete nem találkoztunk, és nagyon hiányzik már. :( Ha belegondolok, h más lánnyal találkozik (nem hiszem, de mindig rosszat feltételezek), akkor megőrülök... Nem akarom elveszíteni, de valahogy el kéne távolodnom tőle érzelmileg, mert ez így nem lesz jó. Mit tanácsoltok?
20/L
2014. júl. 25. 00:59
1/3 anonim válasza:
ha szerelmes vagy belé akkor beszélj vele erről.
2/3 anonim válasza:
Mi lenne ha te lépnél valamit? Gondolom az fel sem merült benned.
3/3 anonim válasza:
Tipikus nő, "nem akarom a barátságot beáldozni, mert a végén úgy is valamelyikünk sérülne" de mi lenne, hogyha adnál neki egy esélyt? Könnyen lehet, hogy ő beléd van zúgva, csak ezt nem mutatja ki, mert pontosan ettől a fajta elutasítástól fél. Különben ha el akarsz távolodni tőle, akkor csak szimplán ne foglalkozz vele, érezze azt, hogy teher a számodra, és ha olyan, mint én, békén fog hagyni, és nem ír, legalábbis nem olyan gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!