Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan távolodhatnék el egy...

Hogyan távolodhatnék el egy fiúbarátomtól? Hogy ne érezzem azt, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szerelmes, csak úgy érzem... kötődök hozzá, mert minden nap beszélünk, törődik velem. Általában ő keres engem, jól esik hogy foglalkozik velem. Ez megy 2 hónapja. Először azt hittem, h rám akar hajtani, de nem lépett semmit, és most, hogy úgy érzem, kicsit lankadt az érdeklődése irántam, teljesen ki vagyok. :( Egy hete nem találkoztunk, és nagyon hiányzik már. :( Ha belegondolok, h más lánnyal találkozik (nem hiszem, de mindig rosszat feltételezek), akkor megőrülök... Nem akarom elveszíteni, de valahogy el kéne távolodnom tőle érzelmileg, mert ez így nem lesz jó. Mit tanácsoltok?

20/L

2014. júl. 25. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
ha szerelmes vagy belé akkor beszélj vele erről.
2014. júl. 25. 01:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha te lépnél valamit? Gondolom az fel sem merült benned.
2014. júl. 25. 01:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Tipikus nő, "nem akarom a barátságot beáldozni, mert a végén úgy is valamelyikünk sérülne" de mi lenne, hogyha adnál neki egy esélyt? Könnyen lehet, hogy ő beléd van zúgva, csak ezt nem mutatja ki, mert pontosan ettől a fajta elutasítástól fél. Különben ha el akarsz távolodni tőle, akkor csak szimplán ne foglalkozz vele, érezze azt, hogy teher a számodra, és ha olyan, mint én, békén fog hagyni, és nem ír, legalábbis nem olyan gyakran.
2014. júl. 25. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!