SEGÍTSÉG! Van egy nagyon gyönyörű lány, hogy érjem el, hogy a barátnőm akarjon lenni?
És találkoztál már vele?
Vagy biztos vagy benne hogy nem jössz be neki?
hány éves vagy? és ő?
meg amúgy miért nem beszélgetsz vele pl. facebookon? vagy legalább ismerjétek meg egymást.
Most ez hülyén fog hangzani, de valamennyire egyetértek hármaskával. Úgy gondolom, ha egyszer gazdag leszek (szerencsére erre van némi esélyem), és már ő is idősebb lesz, akkor talán lesz némi esélyem. Viszont ha most "bepróbálkozom" nála, és elutasít, akkor talán a későbbi halovány reményem is elvész. :D
Nem tudom, nagy a dilemma, mert tényleg pont az ideálom.
és mi van ha addigra mire te gazdag leszel addigra ő már férjnél lesz?
akkor tönkreteszel egy házasságot azzal hogy a pénzzel elcsábítod?
vagy egyáltalán komolyan gondolod hogy egy ilyen kapcsolat hosszútávon is jó?
ha a csaj normális akkor tutira nem a pénz fogja érdekelni.
ez a pénzes ötlet semmiképp sem sülhet el jól... (ja de, plasztikai műtétek sorozatával. de ennyit nem ér.)
hát nem tudom.. ha a csaj egyértelműen tudtodra adta, hogy nem akar tőled semmit akkor ne.
Mivel lány vagyok próbáltam belegondolni, hogy én mit csinálnék vagy mit várnék a lány helyébe, és arra jutottam, hogyha egyszer egy fiú külsőre nem tetszik akkor ez van, ez nem fog változni, de a személyiségével még mindig elcsábíthat, de ha ez sem akkor ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!