Miért mondanak mást a mai nők, mint ami valójában van?
"Külső megfog, belső megtart."
Nyilván ezzel nincs is semmi baj, csak akkor ezt miért nem mondják.
mert nem akarnak felületesnek tünni, gondolom, mert ők se bombázók..
nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy nem számít..abból lesz a szexuális vonzódás...párkapcsolat alapja..persze kell a belső egy értelmes kapcsolathoz, de esélye úgyis csak imponáló külsővel lehet!
25n
Mert a férfiak is ilyenek.
Persze nem mindegyik.
Mint ahogy nem minden nő ilyen.
Én úgy gondolom, nem számít a külső igazán.
Annyiban számít, hogy egy 200, vagy épp 50 kilós, ápolatlan, büdös emberhez valószínűleg nehezen vonzódnék. De tetszett már meg mackós és vékony srác is, arcra meg szerintem átlagosak voltak. Mégis odáig voltam értük, és a szememben akkor ők voltak a legjobb pasik a világon.
Azért a barna haj, barna szem, minimum 180 körüli magasság mondhatni a típusom. Szőke srácok meg izmosak nem szoktak tetszeni - tehát valamennyire számít a külső. De lehet, ők is bejönnének, ha a belsővel annyira megfognának. Tehát nekem sokkal-sokkal fontosabb a személyiség, elvégre az maga az ember.
Aztán a kedves ismerőseimtől meg sorban azt kapom, hogy mennyivel szebb vagyok, mint a választottjaim... Én meg azt mondom, a belső szépség sugárzó. :)
És ezt nem csak kapcsolatra mondom, szerintem egy kevésbé helyes srác is le tud venni bármilyen (normális!) csajt a lábáról, ha humoros, jó beszélőkéje van és aranyos.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!