A legtöbb embernek valójában csak kevéssel tér el a mutatott személyisége a valóditól?
A problémám, hogy igaz az, hogy az emberek megismerésénél mindenki magából indul ki. Viszont nekem teljesen más a világnézetem és a gondolkodásmódom mint a többi embernek. Mondhatni hangulatember vagyok, csak máshogyan nyilvánul meg ez nálam mint másoknál. Legjobban úgy tudnám leírni, hogy a hangulatom szerint szubjektíven vagy objektíven szemlélem a világot. És egyszeruen nem tudom elhinni, hogy az átlagembereknek tényleg olyan fontos a barátság, szeretet. Én mindig mást gondolok és mást felelek a kérdésre, önző vagyok a témák nagyrésze amiről az emberek beszélnek számomra érdektelen és teljesen más vélemény alakult ki rólam mint amilyen vagyok.
Arra lennék kíváncsi, hogy valóban csak kevés ember van így ezzel?
Igen a szociopata jelző eléggé illik rám. Viszont nem egészen felel meg. Velem ez úgy történt, hogy míg a személyiségem változott a külvilágnak mutatott személyiségem ugyanolyan maradt.
De valójában az érdekel, hogy tényleg igaz-e az , hogy nagyjából csak minden 100. ember ilyen.
A problémám abból adódik, hogy másokról is ezt feltétezem. Azt kellene igazolni, hogy tévedek.
Ne annál akadjatok el hogy szociopata vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!