Srácok! Mit tennétek, ha egy lánnyal jól kijöttök, belsőre teljesen rendben van, de külsőre nem az esetetek, nem indít be? Megpróbálnátok járni vele a személyisége miatt, vagy inkább hagynátok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 19:18
1/8 anonim válasza:
Frankón megmondom h fontos a külső, is és nem, nem maradnék vele mert átverés lenne.
2/8 anonim válasza:
elsővel egyetértek
a személyiség az #1 a külső a #3
szerintem
3/8 anonim válasza:
#2 vagyok a harmadik helyett kettőt akartam íni
4/8 anonim válasza:
Nem járnék vele.
Mert ha elsőre nem is tetszett a csomagolás, de megszerettem a belsőt, akkor akaratlanul is találok már szépséget a külsőben is ez végett. Ha így sem találok akkor nincs értelme. Az ilyen csak barát.
5/8 anonim válasza:
Ha nagyon kirívóan nem az esetem, akkor sajnos nem látom benne a jövőt.
Mindenmás esetben a külső nem érdekel, mert a személyisége bejön.
6/8 anonim válasza:
Ha belsőre passzol akkor csak barát
7/8 anonim válasza:
ha nem indít be,akkor már veszett ügy. elvégre is a szexualitás megléte tesz különbséget a sima (közeli) lánybarát és a barátnő között. na, ha nem indít be,akkor ja, felesleges erőltetni.
én lány vagyok amúgy. és a külső tökre másodlagos számomra, de nem elhanyagolható tényező.
8/8 anonim válasza:
néz meg néhány házastársat néhány pártnemmindketöjük 10/10es de mégis együtt vanam mert egymás személyiségét megszereték jol megvanak, és biztos találtak valami szépet a másikba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!