Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy válasszam le a lányt a...

Hogy válasszam le a lányt a barátnőiről?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány, de az a baj hogy mind a suliban mind suli után (buszon, plázában stb.) a barátnőivel lóg, és így borzasztó nehéz lenne kettesbe kerülni vele. Mit tegyek?
2014. okt. 28. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Ne válaszd le! Ha tetszel neki, majd leválik magától is. Ha meg nem, akkor lehet hogy éppen valamelyik barátnőjének jössz be. Próbálj meg az egész lánycsapatnak udvarolni, aztán majd kialakul valami.
2014. okt. 28. 11:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogy udvaroljak egyszerre 4-5 csajnak? :D Amúgy meg nekem kifejezetten az az egy tetszik... A többi se rossz de nem ugyanaz.
2014. okt. 28. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű, mindre odafigyelsz, mindegyikkel beszélgetsz valamennyit, mindegyikkel kedves és előzékeny vagy. Nem nyalizós, hanem kedves!

Lehet húzni mindet egy picit, és lehet ugyanannyit bókolni is mindnek.

Aztán amelyik a legjobban veszi a lapot annak bejössz. Persze lehet éreztetni a kiszemelt lánnyal, hogy bejön neked, hogy ő egy picikét több figyelmet, több bókot kap. Nem sokkal, mert az a lányok közt féltékenységhez vezethet, de egy nagyon nagyon picit kiemelheted a többi közül, de a többit se hanyagold el.

Ha meg elég lazák és jó barátnők, még az is lehet, hogy mindegyiken végig tudsz menni. :D

2014. okt. 28. 11:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Érdekes nézőpont. A gond ott kezdődik hogy hogyan "verekedjem be magam" a baráti körükbe? Mert egy lánynak még oké hogy valami mondvacsinált indokkal elkezdem tenni a szépet, de azért 5 lánynak akik közül egyikkel se nagyon beszéltem még, minimum furcsa lenne... :D Ezért mondtam hogy fogalmam sincs hogy kezdeményezzek. Amúgy sem csak "végigmenni" akarok rajtuk, azzal akit kiszemeltem komolyabb kapcsolatot szeretnék! :) De köszi a tanácsot.
2014. okt. 28. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Közös érdeklődés a kiszemelttel?

Vagy valami olyan hely ahol óhatatlanul összefuttok?

Mert akkor ez megkönnyítheti a dolgodat. De "fel is fedezheted magadnak" azt a helyet ahova ő szeret eljárni.

És a végigmenni rajtuk, csak mint alternatíva írtam, nem kötelező. De volt már ilyen is a világtörténelemben. :D

2014. okt. 28. 12:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát a közös érdeklődést nem igazán tudom, annyira nem ismerem mint mondtam, talán a pláza. Oda szeretnek járni, majd mindennap. Vagy biztos összefutunk ha elmegyek a házukhoz. :D A végigmenni rajtuk nem lenne rossz ötlet, de akkor a barátnőkkel kéne kezdeni, és a kiszemelt a végére, hogy őt már ne kelljen megcsalni. Mert gondolom nem szívesen járna velem ha közben félremennék párszor. :)
2014. okt. 28. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!