Melyik lányt válasszam?
Figyelt kérdés
Van 2 lány.Az egyik idősebb most érettségizik vörös hajú kék szemű.A másik velem egy idős barna hajú barna szemű.Normális lányok mindketten látszik rajtuk, néha szoktam találkozni velük de úgy komolyabban nem mentem még bele a kapcsolatba egyikkel sem.Én 15 vagyok és szerintetek melyik lenne jobb hosszabb távra tervezett kapcsolatnál?Esélyem lehet mindkettőnél az idősebbnél olyan 70% a velem egy időssel valamivel több.Nem tudom próbálkozzak-e az idősebbel, nem nézné-e rossz szemmel a másik hogy ő csak "második" lenne.A velem egy idősnek valószínű jobban bejövök.A másik viszont érettebb és nem tudom melyiknél próbálkozzak:/2014. ápr. 30. 17:57
1/5 anonim válasza:
Hadd gratuláljak a mai nap újabb életképtelen egyedének!
Döntsük el mi, kívülállók, hogy Ő kivel akarjon lenni...
:D
3/5 anonim válasza:
Maradj a korodbelinél. az idősebbnek kevés leszel.
4/5 A kérdező kommentje:
nem csak azért van ez az oldal hogy meg kérdezz bármit,kikérd mások véleményét.Csak az ilyen noname szerencsétlenek is itt tudják kiélni magukat
2014. ápr. 30. 18:03
5/5 anonim válasza:
Szerintem is maradj a fiatalabbnál! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!