Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szombaton buli. Szerintetek...

Szombaton buli. Szerintetek melyik 'taktikát' válasszam?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Szombaton lesz a közelben egy "ismerkedős" party, ahol az a lényeg hogy felszedj valakit.. az igazság az, hogy 16vagyok és 16+-os a rendezvény, valamint 30év felett ingyenes a belépés, tehát nem sok esély van rá, hogy velem egykorút találok.. ez még a kisebb gond, a nagyobb a lelkiismeretemmel van..

Vadásszak le mindenkit akit tudok és aki bejön, használjam ki az estét vagy maradjak egy lánynál aki szép és bejön, ismerjem meg jól, menjek el vele a "végsőkig"?

Nem tudom.. a 2. ésszerűbb lenne, hisz úgy legalább később "emlékezik" rám valaki és akár egy barátnőm is lehet.. ugyanakkor az 1. "férfiasabb" és menőbb :D

Szerintetek? :(

2014. okt. 14. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te ilyen gyökér felfogással menj inkább a tollasbálba (párnák közé).
2014. okt. 14. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha feltűnően egyik csajról a másikra mész, akkor hamar az este bohóca leszel, és mindenki rajtad fog röhögni. (Nem férfias!) Ha valakivel nem jön össze, akkor persze próbálkozz tovább, de vigyázz, hogy ne feltűnően.
2014. okt. 14. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradj otthon és tanulj! Az még menőbb! ;)
2014. okt. 14. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk lesz szappan party jöhetsz ha gondolod:)
2014. okt. 14. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a különbség a két változat között?

Ha "levadászol" valakit, akkor nem vele lennél egész este? Egymás után vadásznád a csajokat?

2014. okt. 14. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!