Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Van két fiú,mindketten teljesen eltérnek egymástól. Más szokás,stílus.

Az egyik fiút már rég ismerem és nagyon kedvelem de messze vagyunk egymástól és bizonytalan vagyok,lehet nem lesz tartós kapcsolat :(

A másik közel van hozzám de ... Nem tudom ő csak tetszik nekem ... Nem tudom melyiket válasszam,kérlek segítsetek! :)

2014. júl. 16. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyiket sem! Kíméld meg őket egy ilyen idiótától, mint amekkora Te vagy! Nem tudsz te semmit, csak szórakozol...
2014. júl. 16. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt amelyiket szereted!!!! Ez nem kérdés :)
2014. júl. 16. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Válassz engem :D am a te döntesed
 4/6 anonim ***** válasza:
Válassz engem :D am a te döntésed
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak egyiket szereted igazán, a másikat nem. Ha igazán nagy a szerelem, akkor semmi sem áll az utatokba, még a távolság sem! :) mert kitartotok egymás mellet, később pedig össze is költözhettek... :)
2014. júl. 16. 19:09
 6/6 A kérdező kommentje:
5. Ember :) nagyon köszönöm,picit magabiztosabb vagyok,de még egy kicsit félek hogy távkapcsolat lesz és lassan el fog "halványodni" és ezt nem akarom !!! Én megbízok abban a fiúban és remélem kitartunk ! Köszönöm a válaszokat :)
2014. júl. 16. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!