Melyiket válasszam?
Sziasztok. Olyan kérdéssel/problémával fordulnék hozzátok, ami számomra nagy fejtörést okozott.
Na akkor: Van egy lány akivel 1 hónapja együtt vagyok, és már 1 hete úgy érzem, hogy nem szeretem annyira mint azelőtt. Pedig még eleinte irtam neki 2 verset is át is küldtem, meg irogattuk egymásnak hogy örkké, már találkoztam is vele meg midnen. De a távolság akkor is nagy úr, főleg hogy én kollégiumban vagyok. Így 50 km van köztünk, ha otthonlennék akkor csak 25km. Múlthét hétfőn beült mellém egy lány a buszon. Akkor még nem éreztem semmit. De mikor már 4edszer is mellém ült na akkor már elgondolkodtam, hogy vajon miért is. SMS-ezik a telefonon, fél szemmel belelátok, a szöveget nem látom, de láttam ot sok szivecskét, úgy hiszem van barátja, de nekem nagyon tetszik. Majd most hétfőn megkérdem. De az a gond, hogy akivel már 1 hónapja együtt vagyok az még jobban szeret mint szeretett, én is irom hogy szeretem, de nem érzem úgy vagy néha igen néha nem, nehéz ez. De én úgyérzem a másik lánnyal sikeresebb kapcsolatom lenne, de addig nem szakitok a mostanival, még nagyon jóban nem leszzünk az újjal :S vagy szakítsak ? Nagyon köszönöm ha értelmes válaszokat kapnék, amúgy 16/F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!