Miért panaszkodnak a fiúk annyit, hogy nincsenek normális lányok csak k***-k miközben ők maguk is válogatósak és külső alapján sok az értékrendjüknek megfelelő de kövér vagy csúnya lányt nem engednek közel?
ÁÁÁ értem ! :D
Nos lássuk csak...még mindig igaz amit leírtam (szerintem).
A csajokkal és a srácokkal is baj van, mert korcsul a világ elég rendesen.
Én is szeretnék valakit akit lehet szereti és Ő is szeret engem, csak ilyent már nagyon keveset lehet találni !
Mindig az panaszkodik akinek az adott dolog megvan.
Pl...meguntad a sima szexet, áh análozz mert az menő.
37 csajod van egyszerre, áh írd ki hogy engem senki sem szeret.
Minden nap dugsz ? Sírj a haveroknak akinek nem adatott meg ez, hogy milyen rossz neked és mennyire unod.
Mindig a normálisak maradnak alul, és mindig a válogatós hülyegyerekek fognak kelleni a 90%-nak.
...
én is válogatok, mint írtam. nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy én nem is panaszkodom, hogy nem volt még soha senkim az elmúlt 25 évben, csak az idegesített fel hogy más a lányokat szidja mikor ő is válogat.
Vázolom a helyzetet. Nekem például 3 elvárásom van csajokkal szemben:
1.Legyen számomra vonzó (elég széles a skála)
2.Hűséges szerető társ legyen
3.Ha egy mód van rá, legyenek önálló gondolatai
Ezzel szemben a nők elvárásai:
1.Legyen jóképű
2.Legyen kidolgozott teste
3.Legyen menő stílusa
4.Legyen jól fizető munkahelye
5.Legyen kocsija (remélhetőleg ne valami fapados tragacs)
6.Az elejétől legyen jó az ágyban
7.Legyen magabiztos
8.Legyen vicces
9.Legyen hűséges
10.De persze azért legyen rosszfiú
Ha valamit kihagytam, én kérek elnézést.
Nő vagyok és van egy fajta pasi típus,ami bejön,de nem követeltem meg soha,hogy már pedig legyen "mediterrán típusú" vagy olyan beütésű.Ehhez képest most egyszer az életben megadatott egy ilyen férfi,aki engem imád és bókol,pedig soha nem volt elvárás.Mondjuk 2 méter magas,de ki nem sz@rja le!:D A lényeg,hogy szeretem.Nem mondom,hogy nem egy jól jövő plusz,de amúgy sokad rangú,mivel ha emellett egy s-e-ggfej lenne,akkor se kéne,ha dobálnák utánam.Előtte nem éppen jó alapadottságú,de igényes,önmagukra adó emberekkel jöttem össze,ami azért dob egy emberen.Na meg az ő humoruk se volt utolsó.:) Szóval van 1-2 normális lány is,csak sajnos szerencse,meg türelem kell.
Ui.:Mostani barátomnak is tetszem kívül-belül,úgy nyilatkozok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!